ΑΕΚ

Χνιντ: Σήμερα είναι η… μέρα του

Η σημερινή ημέρα είναι η… πιο κρίσιμη για την υπόθεση του Νασίμ Χνιντ, του βασικού μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας.

Χνιντ: Την Πέμπτη η ανακοίνωση της μεταγραφής, χάρισε χρήματα για να έρθει στην ΑΕΚ
Χνιντ: Την Πέμπτη η ανακοίνωση της μεταγραφής, χάρισε χρήματα για να έρθει στην ΑΕΚ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η σημερινή ημέρα είναι η… πιο κρίσιμη για την υπόθεση του Νασίμ Χνιντ, του βασικού μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας.

Η ουσία είναι ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ. Αλλά αναμένεται αυτό να γίνει σήμερα και να κλείσει είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. Δηλαδή, να έχουμε οριστικές εξελίξεις. Ο 23χρονος στόπερ ήρθε στην Αθήνα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά και πλέον περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, με την ΑΕΚ και την Σφαξιέν να προσπαθούν να βρουν την «χρυσή τομή», υπάρχει ήδη ανταλλαγή εγγράφων, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο και να γίνει η παρουσίαση του από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Παράλληλα, όπως γίνεται γνωστό, οι μάνατζερ του παίκτη αποδείχθηκαν σκληροί διαπραγματευτές καθώς στις συνομιλίες με την ΠΑΕ ΑΕΚ έβαλαν στο… τραπέζι και ομάδα από το Κουβέιτ με προσφορά 1 εκατ.ευρώ, αλλά η «Ενωση» ξεκαθάρισε ότι εμμένει στην αρχική της πρόταση ύψους 600.000 ευρώ και περιμένει οριστική απάντηση σήμερα. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση με κάθε τρόπο.

30.000 live παιχνίδια κάθε
μήνα, αμέτρητα στοιχήματα

+21 Παίξε υπεύθυνα

Πληροφορίες από την Τυνησία ανέφεραν χθες μάλιστα ότι, η ΑΕΚ κατέθεσε και νέα πρόταση στην Σφαξιέν για να κλείσει σήμερα η μεταγραφή του. Αυτή είναι κοντά στα 650.000 ευρώ, με την ομάδα από την Τυνησία πάντως να θέλει κοντά στα 800.000 ευρώ, προκειμένου να τον δώσει. Ομως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Χνιντ πάντως θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη και σε ένα κλαμπ που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κάνει κάθε χρόνο πορεία πρωταθλητισμού και αυτό αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο.

Προτάθηκε ο Μολέδο, αλλά…

Στην λίστα της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας βρέθηκε και ο Βραζιλιάνος πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού Μολέδο, ο οποίος φαίνεται πως μετρά… μέρες στην Ιντερνασιονάλ. Οντας μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένος που έχει χάσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα ζήτησε συνάντηση με τον προπονητή του συλλόγου, Εντουάρντο Κουντέτ σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση. «Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα μαζί του. Το παιχνίδι κόντρα στη Φλουμινένσε ήταν διαφορετικό σε σχέση με το τι ήθελα στον αγωνιστικό χώρο από εκείνον. Δουλεύω μαζί του προκειμένου να κάνει τα πράγματα που θέλω. Έπειτα από πρωτοβουλία του μιλήσαμε μαζί πριν από δύο μέρες. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος», τόνισε σχετικά ο Κουντέτ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος σέντερ μπακ έμεινε στον πάγκο και στα τρία ματς του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Το συμβόλαιο του με την Ιντερνασιονάλ εκπνέει στον Δεκέμβριο του 2022.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME
ONLINE

Exit mobile version