ΑΕΚ

“Χρυσό” deal η ΑΕΚ με NOVA

Αυξημένα κατά 1,2 εκατ. ευρώ τα έσοδα της Ένωσης από τη νέα τηλεοπτική συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι
“Χρυσό” deal η ΑΕΚ με NOVA

Η “πίτα” των τηλεοπτικών μοιράστηκε και η ΑΕΚ έχει σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι αυτής. Με τη νέα συμφωνία της Ένωσης με τη NOVA για τη αγωνιστική περίοδο 2018-2019, οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους 5 εκατ. ευρώ.

Ένα “χρυσό” deal, το οποίο είναι απόρροια του πρωταθλητισμού που κάνει η ΑΕΚ. Το έντονο φλερτ της Ένωσης με τίτλους, της έδωσε μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη και το ποσό που έκλεισε είναι σαφώς αυξημένο συγκριτικά με πέρυσι. Για την τρέχουσα σεζόν, τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί ανέρχονταν μόλις στα 3,8 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, αυτά σε λίγο καιρό θα αποτελούν περσινά “σταφύλια”.

Έχει όμως κι άλλο. Τα έσοδα της “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, αναμένεται να αυξηθούν πολύ περισσότερο του 1,2 εκατ. ευρώ, στην περίπτωση που η συνδρομητική πλατφόρμα δείξει κάποια από τα καλοκαιρινά (φιλικά ή ευρωπαϊκά) παιχνίδια της ομάδας. Επομένως, το παραπάνω ποσό ενδέχεται να είναι σχεδόν διπλάσιο του φετινού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Χρυσό” deal η ΑΕΚ με NOVA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.