ΑΕΚ

Δεν μένει στα λόγια για τα σκουπίδια στο Άλσος η ΑΕΚ

Μπαράζ νομικών ενεργειών ετοιμάζει η "Ένωση" για την άμεση απομάκρυνση των απορριμματοφόρων του Δήμου από το οικόπεδό της.

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

H αίτηση προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για την κατεδάφιση του γκαράζ για τα απορριμματοφόρα στο Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας ήταν μόνο η αρχή. Η ΑΕΚ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της όσον αφοράτο συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα και θα ακολουθήσει μπαράζ νομικών ενεργειών από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Όπως επισημαίνουν από την “Ένωση”, οι παραπάνω νομικές ενέργειες θα είναι “εναντίον όσων όλο αυτό το διάστημα έχουν αδρανήσει για την εφαρμογή των αποφάσεων που κρίνουν ξεκάθαρα ως παράνομο και κατεδαφιστέο το συγκεκριμένο γκαράζ για τα σκουπίδια”. Αυτό, ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, θα γίνει για δυο λόγους.

Ο πρώτος αφορά την προστασία του Άλσους, καθώς η αντιπυρική περίοδος αρχίζει την Πρωτομαγιά και η εν λόγω κατασκευή βρίσκεται σε ζώνη αντιπυρικής προστασίας και ελλοχεύει κίνδυνος πυρκαγιάς. Όσο για την δεύτερη αιτία, αυτή έχει να κάνει με την άδεια του γηπέδου, καθώς στο σημείο των απορριμματοφόρων, θα γίνουν πεζόδρομοι όμοροι της “Αγιάς Σοφιάς”.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο σκοπό την έναρξη της διαδικασίας απομάκρυνσης των αυθαίρετων κτισμάτων εντός του Άλσους, ενώ από την ΠΑΕ αναμένουν την κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών.

Exit mobile version