Η καθυστέρηση της συνάντησης για το μέλλον του "Τσίνο" στην "Ουνιόν" έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την πλευρά του παίκτη

Μέχρι να εξανεμιστεί και η τελευταία ελπίδα απόκτησής του, η ΑΕΚ δεν θα τα παρατήσει. Ο λόγος φυσικά για τον Σέρχιο Αραούο, για τον οποίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν θα συνεχίσει στην Λας Πάλμας ή σε άλλη ομάδα. Η αιτία; Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας.
Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες από Ισπανία, να επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά την περασμένη Παρασκευή από το Μαϊάμι, όπου και βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, ώστε να συζητήσει την υπόθεση του “Τσίνο”, με τον μάνατζερ και πατέρα του παίκτη, Γκιγιέρμο Ροντρίγκες, τελικά πήρε…παράταση.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της “Ουνιόν”, δεν αναμένεται να βρίσκεται στην Ισπανία πριν από την προσεχή Πέμπτη. Μια συνεχής αναβολή, η οποία έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την πλευρά του παίκτη, ενώ όπως αναφέρει το περιβάλλον του παίκτη, δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εκείνον, καθότι από Παρασκευή, η συνάντηση πήγε για Σάββατο και από εκεί μια βδομάδα (τουλάχιστον) μετά. Η συγκεκριμένη εξέλιξη προβληματίζει ιδιαίτερα την πλευρά του 26χρονου, με τα πάντα να παραμένουν ανοικτά.
Όπως έχει αναφέρει το Sportime, η ΑΕΚ θα κάνει την προσπάθειά της για απόκτηση του ποδοσφαιριστή με καθεστώς συνιδιοκτησίας, έχοντας ως σύμμαχο κυρίως το γεγονός ότι η Λας Πάλμας θα βρίσκεται στην Σεγούντα Ντιβισιόν και οι “κιτρινόμαυροι” θα παίζουν Ευρώπη. Ωστόσο, ο σύλλογος δεν μένει μόνο στην περίπτωση του Αραούχο, αλλά κοιτάζει και άλλους παίκτες, καθώς θέλει να είναι καλυμμένος, ειδικά αν οι διαπραγματεύσεις με τον “Τσίνο” δεν ευοδοθούν.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο