ΑΕΚ

Επιβεβαίωσε το Sportime για Μάνταλο η ΑΕΚ!

Από το Sportime.gr ενημερωθήκατε για την τεράστια πρόταση που έγινε από την Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου. Επίσημα από την ΑΕΚ ανέφεραν, πως η πρόταση ισχύει 100%, έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά δεν έγινε δεκτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που πρότειναν οι Άγγλοι και έφταναν τα 10 εκατομμύρια ευρώ δεν...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Από το Sportime.gr ενημερωθήκατε για την τεράστια πρόταση που έγινε από την Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου.

Επίσημα από την ΑΕΚ ανέφεραν, πως η πρόταση ισχύει 100%, έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά δεν έγινε δεκτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που πρότειναν οι Άγγλοι και έφταναν τα 10 εκατομμύρια ευρώ δεν ήταν το θέμα.

Το θέμα ήταν πως ενόψει Champions League αλλά και της προσπάθειας της ΑΕΚ να επαναλάβει την περσινή επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, δεν ήταν δυνατό να πωληθεί ο αρχηγός της ομάδας.

Το θέμα είναι πως η αποκάλυψη του Sportime.gr ισχύει 100%, η ΑΕΚ επίσημα το τονίζει, αλλά η πρόταση της Γουέστ Μπρομ τελικά δε γίνεται δεκτή.

Champions League: Με αυτούς κληρώθηκε η ΑΕΚ

Exit mobile version