ΑΕΚ

Γιαννίκης: Ετσι το έζησε και το δούλεψε

Η ΑΕΚ κέρδισε στο πρώτο ματς της νέας εποχής και ο Αργύρης Γιαννίκης μπορεί να καυχιέται ότι τα πήγε πολύ καλά για... αρχή
Γιαννίκης: Ετσι το έζησε και το δούλεψε

Ο Αργύρης Γιαννίκης κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή.

Ο 41χρονος κόουτς κατάφερε στο φινάλε του ματς να χαρεί τη νίκη με 3-0, όμως προφανώς και τον ικανοποίησαν όλα. Αλλωστε η εμφάνιση της Ενωσης δεν ενθουσίασε και δεν έδειξε ότι η ΑΕΚ είναι 100% έτοιμη. Ο Γιαννίκης συνεχίζει τις αλλαγές και τη στοχευμένη δουλειά, με στόχο να είναι προσεχώς ακόμη πιο έτοιμη.

Και το ματς με τον Βόλο εκτός έδρας την Κυριακή είναι ένα σημαντικό κρας τεστ για όλους στην ομάδα.

Ο Γιαννίκης το 90λεπτο κόντρα στον Ατρόμητο ήταν πολύ σοβαρός και ήρεμος. Σχεδόν… σίγουρος για τους ποδοσφαιριστές του, δίχως εξάρσεις. Δεν ήθελε να τους φορτώσει με άγχος και νευρικότητα και ήθελε να τους αποφορτίσει για να μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, καθώς η ΑΕΚ δίχως να κάνει πολλά κατάφερε να κερδίσει 3-0 τον Ατρόμητο.

Ο Ελληνας προπονητής πάντως δεν έμεινε ευχαριστημένος από όλα από τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης. Και πως θα μπορούσε είναι η αλήθεια, αφού και η εμφάνιση της ΑΕΚ δεν θα «θάμπωσε» παρά το ευρύ σκορ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (σήμερα η ΑΕΚ έχει ρεπό) ο Γιαννίκης και το τιμ του πάντως δεν έχασαν χρόνο. Σε ένα 10λεπτο βίντεο που έδειξε το πρωί στους «κιτρινόμαυρους» έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για το πρέσινγκ και τις «δεύτερες» μπάλες, καθώς δεν είδε όλα όσα ήθελε και για τα οποία δούλεψε. Και με όσα είπε περιμένει την βελτίωση από το ματς με τον Βόλο κιόλας.

Στα θετικά που ανέδειξε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τους Περιστεριώτες στο ΟΑΚΑ ο Γιαννίκης ήταν η ανάπτυξη των «κιτρινόμαυρων». Και αυτό είναι ένα κομμάτι στο οποίο θέλει να ποντάρει πολλά και να το βελτιώσει.

Ομως η ΑΕΚ για να φτάσει σε αυτό που θέλει ο νέος προπονητής της και να καταφέρει να παίζει με τον τρόπο που επιθυμεί… έχει δρόμο ακόμη. Αλλά για να φτάσει εκεί, πρέπει να κερδίζει. Και την Κυριακή κόντρα στον Βόλο έχει πολύ-πολύ δύσκολο ματς.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Τι θα κάνει με το σύστημα ο Νίκολιτς

ΑΕΚ: Τι θα κάνει με το σύστημα ο Νίκολιτς

Κουβέντα από την αρχή στην ΑΕΚ για το σύστημα του Νίκολιτς μια και ο ρόμβος δε λειτουργεί έτσι όπως θα ήθελαν όλοι

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το ακριβό συμβόλαιο που… περισσεύει!

ΑΕΚ: Το ακριβό συμβόλαιο που… περισσεύει!

Τα πρώτα δείγματα δείχνουν οτι ο Νίκολιτς δεν τον έχει στις πρώτες του επιλογές στην ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτόν έχει… από κοντά ο Νίκολιτς!

ΑΕΚ: Αυτόν έχει… από κοντά ο Νίκολιτς!

Ποιον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ έχει από κοντά ο Μάρκο Νίκολιτς για να μην έχει κάποια στιγμή τα προβλήματα του Αλμέιδα.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Σπουδαία επιστροφή στην ΑΕΚ, ο Κώστας Καμπόλης προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες

ΑΕΚ: Σπουδαία επιστροφή στην ΑΕΚ, ο Κώστας Καμπόλης προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κώστας Καμπόλης

ΑΕΚ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Το στοίχημα με Πενράις, τα λεφτά που δόθηκαν και το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ

ΑΕΚ: Το στοίχημα με Πενράις, τα λεφτά που δόθηκαν και το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ

Η ΑΕΚ δίνει τη φανέλα βασικού αριστερού μπακ στον Τζέιμς Πενράις με την ελπίδα πως ο Σκωτσέζος μπακ θα είναι ο παίκτης που θα λύσει το θέμα

ΑΕΚ
Έλληνες του εξωτερικού: Γιώργος Κούτσιας : Οι τρελές απαιτήσεις σήκωσαν απαγορευτικό!

Γιώργος Κούτσιας : Οι τρελές απαιτήσεις σήκωσαν απαγορευτικό!

Ελληνικές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον επαναπατρισμό του Γιώργου Κούτσια, αλλά οι απαιτήσεις ύψωσαν απαγορευτικό!

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Πόσο κόστισε ο Πενράις, ο ρόλος του Τσιριβέγια και η πώληση Κωνσταντέλια

Πόσο κόστισε ο Πενράις, ο ρόλος του Τσιριβέγια και η πώληση Κωνσταντέλια

Τι έχουμε στα Παρασκήνια του Sportime;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο προβληματισμός Νίκολιτς και ο Ριμπάλτα που δεν ήταν και τόσο έτοιμος!

ΑΕΚ: Ο προβληματισμός Νίκολιτς και ο Ριμπάλτα που δεν ήταν και τόσο έτοιμος!

Το.. παράπονο του Νίκολιτς για τις μεταγραφές που αργούν και ο Ριμπάλτα που δεν ήταν και τόσο έτοιμος!

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Αυτό είναι το πιο δύσκολο θέμα για τον Νίκολιτς

ΑΕΚ: Αυτό είναι το πιο δύσκολο θέμα για τον Νίκολιτς

Η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει σημαντικές μεταγραφές αλλά υπάρχει και κάτι άλλο πιο δύσκολο για τον Νίκολιτς και το ρόστερ

ΑΕΚ