ΑΕΚ

Γιατί η ΑΕΚ δεν είναι τόσο καλή όσο πέρυσι

Η ΑΕΚ είναι φανερό πως δεν είναι τόσο καλή όσο την περσινή σεζόν που κατέκτησε το νταμπλ! Και υπάρχει εξήγηση για αυτό

Η ΑΕΚ είναι φανερό πως δεν είναι τόσο καλή όσο την περσινή σεζόν που κατέκτησε το νταμπλ! Και υπάρχει εξήγηση για αυτό
Γιατί η ΑΕΚ δεν είναι τόσο καλή όσο πέρυσι
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ έχασε ένα ντέρμπι μετά από καιρό αλλά το θέμα είναι πως το έχασε. Με ανάλογη εικόνα που είχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Περίπου. Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο πως έχασε από τα λάθη του Μουκουντί. Είναι πως δεν είναι τόσο κυριαρχική όσο έχει συνηθίσει φίλους και αντιπάλους επί Αλμέιδα. 

Ο λόγος υπάρχει και διαφαίνεται περισσότερο τώρα που έχουν μπει ήδη τα πλέι οφ της Super League. Πολλοί από τους βασικούς πυλώνες πέρυσι της ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σε καλή φόρμα. Το πρόβλημα έγκειται περισσότερο στην μεσαία γραμμή και πίσω από τον επιθετικό. Ο Μουκουντί δεν είναι στην ανάλογη περσινή κατάσταση. Μόλις στα 18 από τα 41 φετινά ματς έχει παίξει. Τα σκαμπανεβάσματα φάνηκαν στα ντέρμπι. Καλός με τον Ολυμπιακό. Τραγικός με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ έχει βασικούς πυλώνες στη μεσαία γραμμή να κάνουν μέτρια σεζόν. Ο Γκατσίνοβιτς πρώτος από όλους. Ο Τσούμπερ. Ο Αραούχο που είχε το πρόβλημα τραυματισμού. Είναι φανερό πως τον έχει επηρεάσει. Δεν έχει σπιρτάδα. Δεν μπορεί να συνεργαστεί και να ακολουθήσει ρυθμούς. Η ομάδα του Αλμέιδα δεν έχει επίσης τις ίδιες εντάσεις και αυτό φαίνεται στο πρέσινγκ της.

Δεν είναι τόσο έντονο όσο την περσινή σεζόν. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έρχεται είναι μέγα τεστ. Η Ένωση είναι με την πλάτη στον τοίχο. Θα πρέπει να το κερδίσει, δε γίνεται αλλιώς. Θα είναι επίσης σημαντικό πως θα ανταποκριθούν και οι συγκεκριμένοι παίκτες αν κληθούν. Που λογικά θα κληθούν να παίξουν.

Και μάλιστα όταν έρχονται από όχι καλές εμφανίσεις.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Exit mobile version