ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με βασικούς Κάλενς, Πινέδα κόντρα στον Άρη

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη για να ανέβει στην 1η θέση και ο Αλμέιδα κατεβάζει 11άδα με βασικό τον Κάλενς αλλά και τον Πινέδα χαφ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη για να ανέβει στην 1η θέση και ο Αλμέιδα κατεβάζει 11άδα με βασικό τον Κάλενς αλλά και τον Πινέδα χαφ
Η ΑΕΚ με βασικούς Κάλενς, Πινέδα κόντρα στον Άρη
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία έστω και προσωρινά. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Λαμία και της έχει βάλει παραπάνω άγχος μια και είναι στο +2 από την ομάδα του Αλμέιδα. Με νίκη όμως επί του Άρη, η Ένωση είναι εκείνη που προσπερνά. Και τον ΠΑΟΚ που δε δίνει λόγω Ευρώπης το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αλμέιδα δεν είχε στη διάθεσή του πριν το ματς τον τραυματία Λιβάι Γκαρσία. Με την ελπίδα ο βασικός του στράικερ να επιστρέψει στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Εκτός αναμενόταν να ήταν και ο Άμραμπατ για να προφυλαχθεί αλλά είναι στην αποστολή κανονικά. Ο προπονητής της ΑΕΚ θα πήγαινε σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Απέναντι και σε μια ομάδα που την έχει δυσκολέψει όχι μόνο στη Super League. Ο Άρης έχασε δύσκολα 1-0 στο ματς της κανονικής περιόδου. Πήρε 3-3 με ισοφάριση στο τέλος στη Θεσσαλονίκη. Την απέκλεισε και από το Κύπελλο. Δεδομένα αντίπαλος που χρειάζεται προσοχή.

Οι σημαντικές αλλαγές που γίνονται είναι στα στόπερ και στα χαφ. Ο Αλμέιδα πηγαίνει με δίδυμο Βίντα και Κάλενς. Ο Μουκουντί μπήκε σχετικά πρόσφατα σε κανονικό ρυθμό και μένει στον πάγκο. Στα χαφ ο Γιόνσον που είναι βασικός, μια και ο Σιμάνσκι έχει κάρτες, παίζει με παρτενέρ τον Πινέδα. Στα μπακ καμία αλλαγή, στα εξτρέμ αναμένεται να παίξει ο Τσούμπερ. Πίσω από τον Πόνσε φαίνεται πως θα είναι ο Γκατσίνοβιτς.

Στην αποστολή ο Γαλανόπουλος μετά από καιρό.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Πόνσε.

Στον πάγκο είναι οι Γκίνης, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Αραούχο, Φερνάντες.

ΕΔΩ η 11άδα του Άρη!

 

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Exit mobile version