ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ μίλησε με Ποστέκογλου πριν τον Μιλόγεβιτς»

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση για την πρόσληψη του Αγγελου Ποστέκογλου πριν συμφωνήσει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς - Τι αναφέρουν για τον προπονητή

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση για την πρόσληψη του Αγγελου Ποστέκογλου πριν συμφωνήσει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς!
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση για την πρόσληψη του Αγγελου Ποστέκογλου πριν συμφωνήσει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς!

Οπως αναφέρει το 3XY Radio Hellas της Αυστραλίας, η ΑΕΚ συζήτησε με τον Αγγελο Ποστέκογλου το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά δεν επήλθε συμφωνία και ύστερα προχώρησε στην λύση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Αγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος αποχωρεί από την Γιοκοχάμα Μαρίνος, αναμένεται την Πέμπτη στην Γλασκώβη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σέλτικ.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός 3XY αναφέρει ότι ο Αγγελος Ποστέκογλου θα τελειώσει με τη Γιοκοχάμα Μαρίνος την Τετάρτη πριν ξεκινήσει την καριέρα του στην Σέλτικ.

Υπάρχει η πληροφορία ότι η ΑΕΚ Αθηνών κινήθηκε για τον Ποστέκογλου αλλά η πρότασή της απορρίφθηκε από τον πρώην προπονητή της εθνικής Αυστραλίας. Ο Ποστέκογλου αναφέρθηκε ευθέως στην προοπτική της Σέλτικ καθώς λίγες ώρες μετά την απόρριψη της πρότασης από τον Εντι Χάου, το όνομά του βρέθηκε στην κορυφή της λίστας».

Exit mobile version