ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πολύ κοντά σε δεξί μπακ από top πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κλείσει μία από τις μεγαλύτερες «τρύπες» στο ρόστερ της. Αυτή στο δεξί άκρο της άμυνας της.

Στην ΑΕΚ μετά τον πολύ πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Βελέζ είδαμε την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση να θέλει να κερδίσει χρόνο ηρεμίας.
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κλείσει μία από τις μεγαλύτερες «τρύπες» στο ρόστερ της. Αυτή στο δεξί άκρο της άμυνας της.

Μετά από τον αποκλεισμό από την Βελέζ και τα… απόνερα αυτού, η ΑΕΚ έφερε τον «κλεισμένο» εδώ και καιρό Εχσάν Χατζισαφί, ενώ πλέον είναι κοντά σε δεξί μπακ. Και μάλιστα από top πρωτάθλημα της Ευρώπης!

Φαίνεται πως έπειτα από αναζητήσεις πολλών εβδομάδων, η διοίκηση της ΑΕΚ έχει καταλήξει στον παίκτη που θέλει και οι αμέσως επόμενες ημέρες θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις. Οπως είχε τεθεί εξ αρχής στόχος, πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, που έρχεται από «γεμάτες» σεζόν και είναι σε «παραγωγική» ηλικία με φιλοδοξίες. Η ΑΕΚ δουλεύει μεθοδικά την υπόθεση εδώ και πολλές ημέρες ώστε να μην υπάρξει κάποια αρνητική τροπή και εκτιμούν πως δεν μπορεί να χαλάσει πια η υπόθεση.

Η ΑΕΚ φιλοδοξεί να κλείσει άμεσα το κενό που υπάρχει στη θέση του δεξιού μπακ. Αλλωστε, πέραν της ανάγκης που υπήρχε εξ αρχής για ενίσχυση με έναν ποιοτικό παίκτη, πλέον υπάρχει και το ζήτημα με τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη που θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Ενώ παράλληλα ο Ολεγκ Νταντσένκο θα πάει στην ΑΕΚ Β’ και έτσι δεν υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Διαβάστε επίσης:

Ο Χατζισαφί και επίσημα στην ΑΕΚ! (pics-vids)

ΑΕΚ: Πήραν το μήνυμα από Κονέ και Παπαδημητρίου και… βλέπουμε

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Συγχρονισμένη κολύμβηση: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελληνική αποστολή!

Exit mobile version