ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ θέλει οψιόν αγοράς 1 εκατ.ευρώ για Βράνιες»

Η ΑΕΚ έχει θέσει ως Νο1 στόχο της για την ενίσχυση στην άμυνα της τον Ογκνιέν Βράνιες.

Μελισσανίδης: «Για τον Βράνιες θα φέρω ψυχολόγους και τρελογιατρούς»!
Μελισσανίδης: «Για τον Βράνιες θα φέρω ψυχολόγους και τρελογιατρούς»!
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ έχει θέσει ως Νο1 στόχο της για την ενίσχυση στην άμυνα της τον Ογκνιέν Βράνιες. 

Μάλιστα, για αυτό ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες ο Νίκος Λυμπερόπουλος και είχε συνάντηση με τον Φρανκ Αντερσεν, ομόλογο του στην Αντερλεχτ. Το site «voetbalkrant» στο Βέλγιο σήμερα είχε ένα περιεκτικό ρεπορτάζ και επικαλείται «αποκλειστικές πληροφορίες», ενώ για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων αναφέρει ότι η ΑΕΚ θέλει δανεικό τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό με οψιόν αγοράς στο 1 εκατ.ευρώ το καλοκαίρι του 2020.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση με την Άντερλεχτ για να πετύχει την απόκτηση του Βράνιες. Ο Βόσνιος έχει αποβληθεί από την πρώτη ομάδα των «Μωβ και Άσπρων» για ένα σωρό εξωαγωνιστικούς λόγους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ΑΕΚ θέλει να δανειστεί τον παίκτη για μια σεζόν. Η ομάδα της Αθήνας είναι διατεθειμένη να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του σκληροτράχηλου αμυντικού που φτάνει στα 800.000 ευρώ. Επίσης, οι Ελληνες της ΑΕΚ προτείνουν να μπει και μια οψιόν αγοράς που να αγγίζει το 1 εκατ.ευρώ. Θέλουν στην Αντερλεχτ σίγουρα να ξεφορτωθούν το υψηλό συμβόλαιο του και ελπίζουν η ΑΕΚ να αναλάβει ολόκληρο τον μισθό του. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται» αναφέρει χαρακτηριστικά το εκτενές ρεπορτάζ του «voetbalkrant».

Η ΑΕΚ πλέον περιμένει την απάντηση της Αντερλεχτ σε όσα έχει θέσει για τον Βράνιες. Μέχρι στιγμής η Ενωση δείχνει να προτείνει δανεισμό του Βόσνιου στόπερ για ένα χρόνο, πληρώνοντας το μισό συμβόλαιο του και με οψιόν αγοράς στο 1 εκατ.ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Exit mobile version