ΑΕΚ

Η «μπηχτή» και η ευκαιρία

Η αποστολή της ΑΕΚ για τη Γαλατάσαραϊ έστειλε διαφορετικά μηνύματα σε διαφορετικούς παίκτες του ρόστερ

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Για το παιχνίδι κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 21 παίκτες. Ανάμεσά τους τα βασικά «γράναζια», τα νέα «φρούτα», αλλά και κάποια… ερωτηματικά.

Στα τελευταία ανήκουν δυο περιπτώσεις, καθεμία από αυτές κρύβει διαφορετική ανάγνωση. Ο λόγος για τους Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και Ερικ Μοράν.

Ο πρώτος δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του προπονητή του για την πρόβα τζενεράλε. Ο «Αϊντα», παρά τις προσπάθειες που έκανε στο Κίελτσε ώστε να αποδείξει ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ, δεν φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Εβρίτη κόουτς.

Ο νέος αποκλεισμός, θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως έμμεση «μπηχτή» για το μέλλον του, το οποίο, αν μια ομάδα εμφανιζόταν με ικανοποιητική προσφορά σήμερα, η «Ενωση» θα τον έδινε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τη θέση Σουηδού πήρε ο ποδοσφαιριστής που στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς, ήταν ακριβώς εκεί που βρισκόταν εκείνος.

Ο 27χρονος Βάσκος επίσης δούλεψε στην προετοιμασία και παρά τα όσα γράφονται περί φυγής του για την πατρίδα του, μοιάζει να παραμένει εντός πλάνων του Ουζουνίδη για την ώρα, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Το αν θα συνεχίσει εκεί, είναι κάτι που θα δείξουν οι επόμενοι αγώνες και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να φανεί ο Ισπανός χρήσιμος στην ενδεκάδα.

Πόσο τον έμαθαν και πόσο τους έμαθε

Exit mobile version