ΑΕΚ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκλεισε ήδη θέση ως αντίπαλος της ΑΕΚ

Πολύ άνετη επικράτηση για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Αστάνα

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκλεισε ήδη θέση ως αντίπαλος της ΑΕΚ
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι, εκτός… κοσμοϊστορικού απροόπτου, ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η κροατική ομάδα επικράτησε 4-0 της Αστάνα στο «Μάκσιμιρ» και, επί της ουσίας, έκλεισε ήδη θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λούκα Ιβάνουσετς που έκανε χατ-τρικ (41′, 43′, 56′), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Ντάριο Σπίκιτς στο 35′.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 19 τελικές προσπάθειες (οι 11 στην εστία) και 15 κόρνερ!

Η επί έξι χρόνια σερί πρωταθλήτρια Κροατίας αρχίζει να καταστρώνει τα σχέδια της για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Υπενθυμίζεται ότι αν η ΑΕΚ αποκλείσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (ή την Αστάνα), θα προχωρήσει ως ισχυρή στα play-offs της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο ματς, όμως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, αφού στην έδρα του θα παίξει και ο Παναθηναϊκός (αν περάσει την Ντνίπρο) με τη Μαρσέιγ, λόγω των κανονισμών της UEFA για ομάδες της ίδιας πόλης.

Τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου θα πραγματοποιηθούν στις 8/9 Αυγούστου και στις 15/8.

ΝTINAMO ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι, Ριστόβσκι, Σουτάλο, Λιούμπισιτς, Μπούλατ (71′ Μιχαϊλιτσένκο), Μίσιτς, Σπίκιτς (71′ Μέναλο), Μπατούρινα (80′ Μάριν), Ιβάνουσεκ (90+5′ Σούσιτς), Πέτκοβιτς (80′ Έμρελι).

ΑΣΤΑΝΑ: Κόντριτς, Χοβνανισιάν, Μαρότσκιν, Τομάσεβιτς, Αμάνοβιτς, Βορογκόβσκι (83′ Ντοσμαγκαμπέτοβ), Τομάσοβ, Έμπονγκ, Μπεϊσεμπέκοβ (60′ Γιόβανσιτς), Ουρέγκα (68′ Αστάνοβ), Νταρμπόε (83′ Αϊμπέτοβ).

Exit mobile version