ΑΕΚ

Κατάληψη της Original στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας!

Δεν επέτρεψαν στους εργαζόμενους του Δήμου να μπουν με τα απορριμματοφόρα
Κατάληψη της Original στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας!

Η στάση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο, έχει εξοργίσει τον κόσμο της ΑΕΚ. Τα συχνά εμπόδια που αντιμετωπίζει η ομάδα στην κατασκευή του νέου γηπέδου της από τον Δήμο, δεν προκαλούν έκπληξη, όμως αυτή τη φορά οι οπαδοί αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους…

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, έκαναν κατάληψη στο άλσος όπου τα απορριμματοφόρα του Δήμου το είχαν μετατρέψει σε πάρκινγκ, απαγορεύοντάς τους να εισέλθουν στον χώρο που ούτως ή άλλως απαγορευόταν να είναι.

Η Original έβγαλε και ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Βασιλόπουλο, τονίζοντας πως η κατάληψη θα συνεχιστεί μέχρι να κατεδαφιστούν τα παράνομα κτίσματα.

Η ανακοίνωση:

«ΠΡΟΣΩΡΙΝΕ δήμαρχε Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Ήρθε η ώρα να πληρώσεις τις αυθεραισίες σου, τις παρανομίες σου, τις εμμονές σου…

Το παράνομο κτίσμα-γκαράζ, το τελευταίο σου προπύργιο εναντίον του γηπέδου έπεσε… και δυστυχώς για εσένα καταλήφθηκε από την ORIGINAL !

Με συνοπτικές διαδικασίες σήμερα το πρωί κάναμε ΚΑΤΑΛΗΨΗ στον παράνομο χώρο του δήμου μέχρι να κατεδαφιστεί είτε αυτό γίνει στις 5 Ιουνίου είτε στις 25.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ στον χώρο για ΑΕΚοκουβέντα και να συμμετέχει στην δράση μας.

Καλεσμένοι βέβαια και οι υπάλληλοι του δήμου και της καθαριότητας που κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με τα παιδιά!

Απλά προσωρινέ δήμαρχε να σου πούμε ότι από το πρωί παρατηρείται μια συμφόρηση στην Δεκελείας λόγω του ότι δεν έχουν που να πάνε τα απορριμματοφόρα! Λύστο το θέμα σε παρακαλούμε, δεν γίνεται να ταλαιπωρούνται οι δημότες. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις κάποιον παράνομο χώρο! Αγαπημένη σου λέξη …όπως αγαπημένη μας εμάς η ΚΑΤΑΛΗΨΗ!

Την καλημέρα μας…».

 

Στο Sportime του Σαββάτου (2/6) το περιοδικό του Μουντιάλ 2018

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατάληψη της Original στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.