ΑΕΚ

«Καταθέτει άμεσα πρόταση για Μανέ η ΑΕΚ»

Τα ονόματα των δυο Πορτογάλων εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Κάρλος Μανέ και Ματέους Περέιρα, που φαίνεται να απασχολούν την ΑΕΚ αναφέρει σήμερα ο πορτογαλικός Τύπος. Όπως επισημαίνει σημερινό (7/1) δημοσίευμα της «Ο Jogo», η Ένωση «ενδιαφέρεται για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Κάρλος Μανέ, ο οποίος μετράει λίγο χρόνο συμμετοχής, με μόλις 7 συμμετοχές και 335...

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τα ονόματα των δυο Πορτογάλων εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Κάρλος Μανέ και Ματέους Περέιρα, που φαίνεται να απασχολούν την ΑΕΚ αναφέρει σήμερα ο πορτογαλικός Τύπος.

Όπως επισημαίνει σημερινό (7/1) δημοσίευμα της «Ο Jogo», η Ένωση «ενδιαφέρεται για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Κάρλος Μανέ, ο οποίος μετράει λίγο χρόνο συμμετοχής, με μόλις 7 συμμετοχές και 335 λεπτά συμμετοχής συνολικά».

Επίσης, σημειώνει πως «η ελληνική ομάδα ετοιμάζεται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της μέσα στην εβδομάδα». Παράλληλα όμως, οι Πορτογάλοι αναφέρουν και την περίπτωση του Ματέους Περέιρα.

Ωστόσο, τονίζουν πως «αν οι Έλληνες θέλουν τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να πείσουν πρώτα τους Γερμανούς να τερματίσουν τον δανεισμό από την Σπόρτινγκ». Τέλος, καταλήγει πως ο παίκτης βλέπει με θετικό μάτι μια ενδεχόμενη μετακίνηση στους «κιτρινόμαυρους».

Δυο περιπτώσεις πάντως, που δεδομένα κοιτάζει η ΑΕΚ και εφόσον επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, οι επαφές θα γίνουν πιο έντονες για την επίτευξη κάποιου deal.

Όπως έχετε διαβάσει στο sportime.gr, άνθρωπος της Ένωσης φέρεται να βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου ο Δικέφαλος έχει ρίξει δίχτυα για την απόκτηση ακραίου μεσοεπιθετικού. Είτε για τον Ιανουάριο, είτε με ορίζοντα τη σεζόν 2019-2020.

ΑΕΚ: Μια “γεμάτη” εβδομάδα

Exit mobile version