ΑΕΚ

Καθαρός ουρανός… βίντεο δεν φοβάται

Μία υπόθεση που έχει αναλυθεί από δεκάδες οπτικές γωνίες και ο καθένας έχει πει τη γνώμη του. Πρόεδροι, παίκτες, διαιτητές, φίλαθλοι. Άμεσοι , έμμεσοι ή καθόλου εμπλεκόμενοι. Τα δεδομένα από τα γεγονότα της Τούμπας, αφού έκαναν ένα τεράστιο κύκλο που έφτασε σε όλες τις μεριές του πλανήτη, φαίνεται ότι έχουν πλέον μπει στην τελική ευθεία,...
Καθαρός ουρανός… βίντεο δεν φοβάται

Μία υπόθεση που έχει αναλυθεί από δεκάδες οπτικές γωνίες και ο καθένας έχει πει τη γνώμη του. Πρόεδροι, παίκτες, διαιτητές, φίλαθλοι. Άμεσοι , έμμεσοι ή καθόλου εμπλεκόμενοι. Τα δεδομένα από τα γεγονότα της Τούμπας, αφού έκαναν ένα τεράστιο κύκλο που έφτασε σε όλες τις μεριές του πλανήτη, φαίνεται ότι έχουν πλέον μπει στην τελική ευθεία, με την απόφαση από τον αθλητικό δικαστή να μην αργεί να ανακοινωθεί.

Μία απόφαση, για την οποία οι άνθρωποι της ΑΕΚ διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία για δικαίωση και που δύσκολα αυτή μπορεί να κλωνιστεί. Ακόμα κι αν τα νέα στοιχεία που παρέθεσε το αντίπαλο στρατόπεδο, επιχειρούν να αντιστρέψουν το κλίμα εις βάρος της Ενωσης και να την καταστήσουν υπαίτια της μη συνέχισης του ντέρμπι. Εξάλλου, καθαρός ουρανός…βίντεο δεν φοβάται.

Το συμπληρωματικό οπτικοακουστικό υλικό που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Σπύρο Καποδίστρια σήμερα (21/3), μοιάζει ως το τελευταίο χαρτί μίας ενδεχομένως απέλπιδας προσπάθειας για να αναδειχθούν εκείνοι νικητές στο δικαστικό μαραθώνιο. Όσο…υποχόμενο κι αν ακούγεται το περιεχόμενο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα της ΕΛ. ΑΣ, η πραγματικότητα παραμένει ίδια.

Το «κλίμα τρομοκρατίας» που οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν υπήρχε στα αποδυτήρια μετά τη διακοπή του αγώνα, δυστυχώς για εκείνους είχε αποδειχθεί περίτρανα στιγμές νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η εισβολή με όπλο (έστω και στη θήκη του), οι απειλές για τέλος διαιτητικής καριέρας, οι τραμπουκισμοί, κτλ, σίγουρα δεν αποτελούν πταίσματα, αλλά αδιάσειστα στοιχεία αποτυπωμένα στο φύλλο αγώνος, τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα από τον αθλητικό δικαστή.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΚ δεν υπάρχει ουδεμία ανησυχία για το βίντεο. Η μη θέληση για σχόλια περί του θέματος δεν δηλώνει αδυναμία. Κάθε άλλο. Από την Ενωση, έχουν πει και παρουσιάσει τα πάντα και βρίσκονται πλέον σε αναμονή της τελικής ετυμηγορίας ανεξαρτήτως μέρας γνωστοποίησης αυτής ( Πέμπτη, Παρασκευή ή… Δευτέρα), για να μπορέσουν επιτέλους να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αυτό που στην τελική λαχταρούν οι «κιτρινόμαυροι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθαρός ουρανός… βίντεο δεν φοβάται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.