ΑΕΚ

Κλιμάκιο της UEFA στο ΟΑΚΑ

Εκπρόσωποι της Ανώτατης ποδοσφαιρικής Αρχής θα επισκεφτούν το στάδιο όπου θα αγωνιστεί η ΑΕΚ για το καθιερωμένο site visit πριν από τα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Επίσκεψη και επιθεώρηση στο ΟΑΚΑ επιφυλάσσει το αυριανό (27/7) πρόγραμμα των εκπροσώπων της UEFA. 

Το κλιμάκιο της Ανώτατης ποδοσφαιρικής Αρχής θα φτάσει στην Αθήνα, όπου και θα προβεί στο καθιερωμένο site visit στο γήπεδο όπου η ΑΕΚ θα αγωνιστεί, εφόσον περάσει στα play-offs του Champions League, σε ένα meeting το οποίο θα διαρκέσει σχεδόν όλη μέρα.

Οι εκπρόσωποι της UEFA, θα συναντηθούν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να ρυθμίσουν όλα τα απαραίτητα οργανωτικά μίτινγκς ενόψει της πιθανής συμμετοχής, τα οποία θα ισχύσουν και στην περίπτωση που η “Ενωση” κατορθώσει να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παράλληλα, η Σέλτικ αναμένεται να έρθει… νωρίτερα του αναμενομένου στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον ίδιο σκοπό, σε περίπτωση βέβαια που αποκλείσει την Ρόζενμποργκ και κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Οι Σκωτσέζοι ζήτησαν να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τους “κιτρινόμαυρους” για τα οργανωτικά θέματα της μεταξύς τους αναμέτρησης στις 2 του μηνός, αίτημα που έγινε δεκτό από την πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Στις 8 και 14 Αυγούστου οι ευρωπαϊκές μάχες της ΑΕΚ

Προσοχή, κίνδυνος!

 

Exit mobile version