ΑΕΚ

Κωστένογλου: Το νέο τιμ του στην ΑΕΚ

Ο Νίκος Κωστένογλου, όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΑΕΚ, θα είναι ο προπονητής που θα παραμείνει στο κλαμπ - Ο 48χρονος επέλεξε και το τιμ του

Κωστένογλου: Το νέο τιμ του στην ΑΕΚ
Κωστένογλου: Το νέο τιμ του στην ΑΕΚ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Νίκος Κωστένογλου, όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΑΕΚ, θα είναι ο προπονητής που θα παραμείνει στο κλαμπ.

Η Ενωση θα συνεχίσει με τον 48χρονο Ελληνα προπονητή στον πάγκο της, μετά την εξαιρετική εικόνα με Τράμπζονσπορ και Αστέρα Τρίπολης και τις δύο νίκες. Μέσα σε διάστημα 4 ημερών μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες. Ωστόσο, ο ίδιος ο Κωστένογλου ζήτησε να έχει το τιμ που θέλει, σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα. Για να μπορεί να δουλέψει πιο άνετα και με εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του.

Ετσι, άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο 42χρονος Γιώργος Αλεξόπουλος, επί σειρά ετών βοηθός του σε πολλές ομάδες (ΑΕΚ, Ανόρθωση, Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης). Και στην ΑΕΚ την σεζόν 2011/12 και παλαίμαχος της ομάδας με παρουσία από το 2004 μέχρι το 2010. Επίσης, ήταν και προπονητής της Κ19 μαζί με τον Ηλία Καλοπήτα, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει μόνος του το τμήμα.

Το φαβορί για γυμναστής με Κωστένογλου

Παράλληλα, η ΑΕΚ έψαχνε γυμναστή και αυτή την στιγμή γκραν φαβορί είναι η επιστροφή του Παναγιώτη Βούλγαρη. Ο έμπειρος γυμναστής ήταν στο τιμ επί Δέλλα, παρέμεινε και επί Πογιέτ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 2016. Εν συνεχεία ο Πογιέτ τον πήρε μαζί του στην Κίνα.

Επιπροσθέτως, αναμένεται να συνεχίσουν κανονικά στην ΑΕΚ τόσο ο Ηλίας Ατματσίδης, όσο και ο Νίκος Παναγιωτάρας που έκαναν πολύ καλή δουλειά το τελευταίο διάστημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version