ΑΕΚ

Κρίσιμες επαφές για να κλείσει Άλεφ η ΑΕΚ

Τον Βραζιλιάνο χαφ της Μπράγκα προσπαθεί να αποκτήσει άμεσα η Ένωση

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Περιθώρια δεν υπάρχουν, πλέον, για την ΑΕΚ. Πρέπει να γίνουν μεταγραφές και πρέπει να γίνουν άμεσα. Από την στιγμή, μάλιστα, που οι περιπτώσεις κεντρικών χαφ από τη λίστα Ματιάσεβιτς έχουν «καεί» ή φαίνεται να «καίγονται» (Κρστσιτς, Μπάκιτς, Γιάγιαλο, Πέτροβιτς) τότε πηγαίνει σε μια λύση που είχε εξεταστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος για τον Άλεφ της Μπράγκα (ύψους 1.86μ.), ο οποίος τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε 36 φορές και σκόραρε ένα γκολ με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η ΑΕΚ βρέθηκε μπροστά σε αδιέξοδο στην περίπτωση του χαφ, με αποτέλεσμα να στραφεί και πάλι στην περίπτωση του 23χρονου Βραζιλιάνου. Τα δικαιώματα του Άλεφ ανήκουν κατά το ήμισυ στην Elenko Sports, τη γνωστή εταιρία ατζέντηδων, που έφερε και τον Ζάμπα στον ΠΑΟΚ ενώ παλιότερα είχε στη λίστα της τον Τζιοβάνι, τον αριστερό μπακ, που είχε προσπαθήσει να αποκτήσει η Ένωση από την Φλουμινένσε. Το υπόλοιπο 50% ανήκει στην Μπράγκα.

Η ΑΕΚ είναι σε επαφές με όλες τις πλευρές και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξουν καλά νέα.

Φυσικά, το όνομα του Άλεφ είχε δει το φως της δημοσιότητας και το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η περίπτωση του είχε πάει πίσω λόγω διαφόρων ζητημάτων αλλά από την στιγμή, που δεν βρέθηκε άκρη με άλλους παίκτες επανήλθε.

Ουζουνίδης: “Τίποτα άλλο πέρα από την κορυφή”

Exit mobile version