ΑΕΚ

Κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΚ και νέα ανησυχία για Τούμπα

Ακόμη μία απουσία για τον Αργύρη Γιαννίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στην Τούμπα για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου

Ο κορονοϊός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες της Super League, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει τέσσερα νέα κρούσματα.
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ενα κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, και αυτό προκαλεί ανησυχία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στους ελέγχους που διενεργήθηκαν σήμερα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με ενημέρωση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ανιχνεύθηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.00 και στη συνέχεια η αποστολή αναμένεται να αποχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Και μένει να φανεί ποιόν ποδοσφαιριστή δεν θα υπολογίζει ο Αργύρης Γιαννίκης για τον κρίσιμο πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Και αν αυτή η απουσία λογίζεται για την βασική 11άδα της Ενωσης ή όχι.

Ο προπονητής της Ενωσης δεν θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Σέρχιο Αραούχο που έκανε ξανά ατομικό, ενώ επιστρέφει ο Νταμιάν Σιμάνσκι από την τιμωρία.

Επίσης, προπονήθηκε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αλλά δύσκολα θα παίξει βασικός στην Τούμπα μετά από 1,5 μήνα απουσίας του.

Exit mobile version