ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Με κόσμο το ΑΕΚ-Λαμία

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο «Ελ Πάσο» και την Πέμπτη (11/10) θα διευκρινιστεί τι θα γίνει με τους κατόχους των διαρκείας
Κύπελλο Ελλάδας: Με κόσμο το ΑΕΚ-Λαμία

Το παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΚ με την Λαμία ορίστηκε για την Παρασκευή στο γήπεδο της Καλλιθέας και όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα διεξαχθεί και παρουσία των φιλάθλων της.

Αρχικά υπήρχε ένας έντονος προβληματισμός σχετικά με την παρουσία ή όχι του κόσμου της Ένωσης στις εξέδρες του «Ελ Πάσο», κυρίως λόγω των πολλών εισιτηρίων διαρκείας που ξεπερνούν κατά πολύ τη χωρητικότητα του γηπέδου.

Ενδεικτικά να αναφέρουν ότι τα φετινά εισιτήρια διαρκείας τη ΑΕΚ ξεπερνούν τα 14.000 ενώ το γήπεδο στην Καλλιθέα έχει χωρητικότητα μόλις 4.200 θεατών!

Βέβαια, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που θα εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα θελήσει να βρεθεί στο γήπεδο την Παρασκευή (12/10, 18:00), αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη (11/10) από την ΠΑΕ.

Κύπελλο Ελλάδας: Στην Καλλιθέα το ΑΕΚ – Λαμία

Διαψεύδει η ΑΕΚ για Μαϊστόροβιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Ελλάδας: Με κόσμο το ΑΕΚ-Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.