ΑΕΚ

Λιβάι Γκαρσία: Μήπως φταίει και ο Αλμέιδα;

Ο Ματίας Αλμέιδα πιέζει πολύ τους παίκτες του στην προπόνηση και οι τραυματισμοί στην ΑΕΚ είναι πολλοί, όχι μόνο Ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο Ματίας Αλμέιδα πιέζει πολύ τους παίκτες του στην προπόνηση και οι τραυματισμοί στην ΑΕΚ είναι πολλοί, όχι μόνο Ο Λιβάι Γκαρσία.
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν ξέρουν τι να κάνουν με τον Λιβάι Γκαρσία. Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά με τον Λιβάι. Ωστόσο, μήπως έχει μερίδιο ευθύνες και ο Ματίας Αλμέιδα με τις πιεστικές του προπονήσεις στα Σπάτα;

Φυσικά, η (φετινή) περίπτωση του άσου από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο –και λόγω της σημασίας του παίκτη- προστίθεται στην μακροσκελή εξίσωση. Ούτε λίγο, ούτε πολύ από την αρχή της χρονιάς η Ένωση έχει να αντιμετωπίσει διψήφιο αριθμό τραυματισμών.  

Ο Αργεντινός κόουτς ήρθε και έφερε την απόλυτη επανάσταση για το φτωχό «greek reality» σε σχέση με την προσέγγιση του ματς (μαν του ματς σε όλο το γήπεδο με τρομερά υψηλές ταχύτητες πίεσης) και στο κομμάτι των προπονήσεων.

Τα παιχνίδια έντασης 1 vs 1 σε ολάκερο το γήπεδο πλέον έχουν «παραλύσει» σωματικά τους παίκτες και ήδη στην πιάτσα έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Πολλώ δε με 3 ματς ανά εβδομάδα.  

Σαν να μην έφταναν όλη αυτή η ιστορία με τον Λιβάι Γκαρσία, ήρθε και το σοκ με Μουκουντί και Αραούχο εν όψει ΠΑΣ. Μαζεύονται πολλά για τον Αργεντινό τεχνικό, θα πει κανείς, the boss knows… Σίγουρα; 

 

Exit mobile version