ΑΕΚ

Λόπες: “Το 100% με Βίντι και θα γράψουμε ξανά ιστορία”

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ μίλησε στο sportime.gr για τη ρεβάνς με τους Ούγγρους, τη νικηφόρα αρχή στη Σούπερ Λιγκ, το αγωνιστικό στιλ του Ουζουνίδη και τον Πόνσε

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Βασικός σε όλη τη διάρκεια της πρεμιέρας της ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ κόντρα στον ΠΑΣ δείχνοντας πως έχει επανέλθει ολοκληρωτικά έπειτα από τον μικροτραυματισμό του.

Λίγο μετά το τέλος του ματς από τη μικτή ζώνη του ΟΑΚΑ, ο Ελντερ Λόπες, μίλησε στο sportime.gr για τη θετική εικόνα απέναντι στους Γιαννιώτες, για την αγωνιστική φιλοσοφία του Ουζουνίδη που του ταιριάζει, τον Πόνσε, αλλά και τη ρεβάνς με τη Βίντι με έπαθλο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος μπακ:

«Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πολύ σημαντικό για να ξεκινήσει μια ομάδα θετικά τη σεζόν. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς, θέλαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και να εκκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα και να κάνουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι. Θεωρώ ότι το κάναμε και η νίκη είναι καθόλα δίκαιη».

«Σήμερα επικεντρωθήκαμε μόνο στα ΠΑΣ, τον αντίπαλό που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Έναν δύσκολο αντίπαλο. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν να νικήσουμε αυτόν και στη συνέχεια να δούμε το επόμενο ματς. Η απόδοσή μας μας επιτρέπει να κοιτάζουμε με ηρεμία το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Βίντι, την Τρίτη».

«Να κάνουμε ένα παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, όπως αυτό στην Ουγγαρία. Να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι γιατί η Βίντι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Άρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα, στο 100% σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Από απόψε κιόλας θα πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας, να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι την Τρίτη ώστε να γράψουμε ακόμα μια φορά ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ».

«Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί ο Πόνσε γρήγορα στην ομάδα.  Κάθε παίκτης που βρίσκεται στο ρόστερ είναι έτοιμος να μπει στην ομάδα και θεωρώ ότι και σήμερα όσοι αγωνίστηκαν, ανταπεξήλθαν. Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να έχει τέτοιες λύσεις στο ρόστερ που ανά πάσα στιγμή μπορούν να τον βοηθήσουν».

«Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο θέλει να παίξει ο προπονητής. Να δίνει δηλαδή έμφαση στην κατοχή της μπάλας και σ’ ένα ποδόσφαιρο αρκετά επιθετικό. Επομένως, εμένα με ικανοποιεί ιδιαίτερα να μπορώ να αγωνιστώ με βάση τα παραπάνω. Γενικότερα είμαι πολύ χαρούμενος από τον κόουτς, γιατί με εμπιστεύεται και έτσι μπορώ να δουλέψω όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να βοηθήσω».

Μάγια, τανγκό και ΑΕΚ

Κλείνει την Κυριακή ο Νάρσινχ στην ΑΕΚ

Exit mobile version