ΑΕΚ

Μάνταλος: Ούτε πρόταση, ούτε καν προσέγγιση…

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν αρκετές ξένες ομάδες, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει προσέγγιση... 

Μάνταλος: Η ΑΕΚ είπε το «ναι» στην Αλ Νασρ, δεν παίζει στον τελικό!
Μάνταλος: Η ΑΕΚ είπε το «ναι» στην Αλ Νασρ, δεν παίζει στον τελικό!
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν αρκετές ξένες ομάδες, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει προσέγγιση… 

Μέχρι στιγμής το Νο1 φαβορί για πώληση το καλοκαίρι δείχνει να είναι ο Βασίλης Μπάρκας. Διότι η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή αντικατάστασης του καθώς έχει έτοιμο διάδοχο τον Παναγιώτη Τσιντώτα και ακολουθεί ο Γιώργος Αθανασιάδης. Και επίσης ο διεθνής τερματοφύλακας έχει φτάσει στο ταβάνι του στην ΑΕΚ και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό.

Ωστόσο και ο Πέτρος Μάνταλος δείχνει να είναι από τους πρώτους-πρώτους στην βιτρίνα της ΑΕΚ στην μεταγραφική αγορά. Ο αρχηγός της Ενωσης έχει σουξέ σε τουρκικές ομάδες με την Μπεσίκτας να έχει την πρόθεση να κάνει πρόταση κοντά στα 3 εκατ.ευρώ και προσφέροντας μεγαλύτερο συμβόλαιο στον διεθνή μεσοεπιθετικό. Και σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται ακόμη μία τουρκική ομάδα και άλλες ομάδες από τα Εμιράτα. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ για να αποφασίσει να δώσει τον αρχηγό της πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει θέσει τα 6 εκατ.ευρώ ως αρχή για διαπραγμάτευση. Και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, διότι ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τον θέλει αρχηγό της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο, στην «Αγιά Σοφιά».

Και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε πρόταση, ούτε καν προσέγγιση όπως ξεκαθαρίζει η ίδια η ΑΕΚ.

Μάνταλος, αρχηγός από την… Γ’ εθνική

Ο Μάνταλος είναι κομβικός ποδοσφαιριστής για την ΑΕΚ. Πολύτιμο γρανάζι στην μηχανή της, από το 2014 όταν πρωτοφόρεσε την φανέλα της στην Β’ εθνική, παρότι ο Μελισσανίδης τον είχε αγοράσει από την Ξάνθη ένα χρόνο νωρίτερα όταν έπαιζε η Ενωση στην Γ’ εθνική. Έκτοτε όλοι οι προπονητές της ΑΕΚ, αλλά και της Εθνικής ομάδας λογίζουν ως βασικό στέλεχος και πάντα ξεκινά από την 11αδα. Τώρα στην ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα εκτιμά ότι ο Μάνταλος πρέπει να ξεκινά τις προσπάθειες του από τον άξονα και όχι από το αριστερό άκρο. Εκεί παίζει περισσότερο πια ο Μάρκο Λιβάια, με τον αρχηγό να είναι ο συνδετικός κρίκος των χαφ και της επίθεσης και να έχει περισσότερο χώρο μπροστά του για να απλώνει το παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά και να απειλεί ο ίδιος.

Και με συμβόλαιο μέχρι το 2022, η ΑΕΚ αποδεικνύει ότι θέλει τον Μάνταλο κοντά της και στη νέα εποχή του νέου γηπέδου. Συνολικά ο Μάνταλος στα 29 του έχει φορέσει συνολικά 191 φορές την «κιτρινόμαυρη» φανέλα με 47 γκολ και 56 ασίστ.

Exit mobile version