Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ της προσφυγιάς, των τίτλων και της επιστροφής»

Η ΑΕΚ γιορτάζει σήμερα (13/4) τα 95α γενέθλιά της και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε προσωπική δήλωση με αφορμή τα 95α γενέθλια των «κιτρινόμαυρων». Αναλυτικά: «Γιορτάζουμε σήμερα την 95η επέτειο από την ίδρυση της μεγάλης ΑΕΚ. Της ΑΕΚ των αλησμόνητων πατρίδων, της...

Η ΑΕΚ γιορτάζει σήμερα (13/4) τα 95α γενέθλιά της και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε προσωπική δήλωση με αφορμή τα 95α γενέθλια των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά:

«Γιορτάζουμε σήμερα την 95η επέτειο από την ίδρυση της μεγάλης ΑΕΚ.

Της ΑΕΚ των αλησμόνητων πατρίδων, της ΑΕΚ της προσφυγιάς, της ΑΕΚ του ξεριζωμού, της ομάδας που ενσάρκωσε τα όνειρα και τις ελπίδες των Ελλήνων της Πόλης, της Μικράς Ασίας και του Πόντου.

Της ΑΕΚ που κατάφερε να ξεπεράσει την καταστροφή, να πατήσει στα πόδια της στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις και να ριζώσει στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

95 χρόνια αγώνων, ήθους, αξιοπρέπειας, πρωταθλητισμού, υψηλών διακρίσεων και ιστορικής μνήμης.

Και μαζί με τα 95α γενέθλια της αγαπημένης μας ομάδας γιορτάζουμε όλοι μαζί την τελική ευθεία της μεγάλης προσπάθειας για την επιστροφή στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας».

Παράλληλα, σε αναρτήσεις έχει ήδη προχωρήσει η ΚΑΕ, γράφοντας: «Τα όνειρα δε ξεχνιούνται ποτές… Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε… Με τα ιδανικά των ιδρυτών μας… Υπερήφανοι για το ένδοξο παρελθόν μας… Πορευόμαστε με τις αξίες των προγόνων μας… »

Τέλος, το ιδιαίτερο μήνυμα της ΠΑΕ: «Από την προσφυγιά στο υπερήφανο πέταγμα του Αετού!
Aπό τις στάχτες του ξεριζωμού στην αναγέννηση και στους τίτλους!
Από τα συντρίμμια της ιστορίας μας στα νέα μας τείχη, που ορθώνονται και πάλι στη γη των προγόνων μας!
Πλησιάζει η νέα μεγάλη εποχή!
Για το μεγαλείο μίας ομάδας που δεν τελειώνει ποτέ!».