ΑΕΚ

Νάτσο Σκόκο… ποιητή της μπάλας Χρόνια Πολλά! (vids)

Ο Νάτσο Σκόκο σήμερα κλείνει τα 35 του χρόνια και το Sportime του κάνει... γενέθλια για να χαρεί το μάτι μας μπάλα και ντρίπλες.

Νάτσο Σκόκο... ποιητή της μπάλας Χρόνια Πολλά! (vids)
Νάτσο Σκόκο... ποιητή της μπάλας Χρόνια Πολλά! (vids)
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Νάτσο Σκόκο σήμερα κλείνει τα 35 του χρόνια και το Sportime του κάνει… γενέθλια για να χαρεί το μάτι μας μπάλα και ντρίπλες.

Ο αγαπημένος «υδραυλικός» των φιλάθλων της ΑΕΚ μεγάλωσε. Δεν έγινε γέρος, αλλά μεγάλωσε.

Παρόλα αυτά οι φίλοι της τον περιμένουν ακόμη. Και όσο και αν η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον Αργεντίνο αρτίστα, τόσο οι φίλοι της Ενωσης θα ήθελαν να τον δουν ξανά με την φανέλα της.

Κυρίως στην «Αγιά Σοφιά» στο νέο γήπεδο της Ενωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να γεμίσουν και πάλι οι στιγμές τους σπάνιας ομορφιάς ποδόσφαιρο.

Αυτή την περίοδο, ψάχνει για τον νέο σταθμό στην καριέρα του, καθώς θα αποχωρήσει από την Ρίβερ Πλέιτ και η Νιούλς Ολντ Μπόις παραμένει πάντα η πρώτη του επιλογή για να κρεμάσει τα… παπούτσια του.

Το Sportime σήμερα κάνει… γενέθλια στον Νάτσο Σκόκο που πρωτομάθαμε το 2008 όταν τον έφερε η διοίκηση του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ. Και μέχρι το 2011 που έφυγε ως Κυπελλούχος, αλλά και φέροντας λεφτά στα ταμεία της «ταλαιπωρημένης» – τότε – ΠΑΕ, κατάφερε να γίνει σύμβολο της ομορφιάς του ποδοσφαίρου και της καψούρας των «κιτρινόμαυρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκόκο: Μπλόκο στην μεταγραφή του!

Σκόκο σημαίνει… μπάλα!

Απολαύστε τον Νάτσο Σκόκο:

Exit mobile version