ΑΕΚ

Νέο εξώδικο της ΑΕΚ στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας

Η "Ενωση" προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει την παραμικρή εργασία στις εγκαταστάσεις εντός του Άλσους, μέχρι την οριστική τους κατεδάφιση

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το μπαράζ νομικών ενεργειών της ΑΕΚ προς τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας συνεχίζεται. Η “Ένωση” έστειλε την Παρασκευή (15/6) νέο εξώδικο, με το οποίο του κατέστησε σαφές πως δεν μπορεί να κάνει καμία εργασία στις εγκαταστάσεις των απορριμματοφόρων εντός του Άλσους, μέχρι την οριστική ισοπέδωσή τους στις 5 Ιουλίου.

Τα συγκεκριμένα κτίσματα, όπως είναι γνωστό, έχουν κηρυχθεί με απόφαση του ΣτΕ ως αυθαίρετα και κατεδαφιστέα. Επίσης, η άδεια κατεδάφισης αυτών έχει δοθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην ΑΕΚ, η οποία θα την πραγματοποιήσει με δικά της μέσα. Γι’αυτό και οι “κιτρινόμαυροι” παρακολουθεί τις εγκαταστάσεις σε 24ωρη βάση, προκειμένου να είναι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία προσπάθεια για νέες εργασίες στο ενδιάμεσο διάστημα.

Αυτός ήταν και ο σκοπός του εξώδικου, το οποίο παράλληλα κοινοποίησε στον αντιδήμαρχο καθαριότητας και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, υπενθυμίζοντάς τους και τις νομικές συνέπειες που υπάρχουν.

 

Exit mobile version