ΑΕΚ

Ντι Μάρτζιο για Εντσάμ: «Ερχεται ελεύθερος στην ΑΕΚ» -Τι ισχύει με τον Γάλλο

Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για την θέση του χαφ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάει πολύ καλά η υπόθεση... 

Σενάρια από την Σκωτία, αλλά και από την Ελλάδα ανέφεραν ότι η ΑΕΚ επανέρχεται στην υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ.
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για την θέση του χαφ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάει πολύ καλά η υπόθεση…

«Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι έτοιμος να αλλάξει φανέλα. Βρίσκεται ένα βήμα από την ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Σέλτικ και πλέον με το δελτίο του στο χέρι θα πάει ως ελεύθερος στην επόμενη ομάδα του» αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Λούκα Ντι Μάρτζιο.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους δημοσιογράφους στα μεταγραφικά και δεδομένα δεν είναι διόλου τυχαία η αναφορά, αν και την ίδια ώρα η ΑΕΚ κρατά χαμηλά την μπάλα. Και αυτό διότι η υπόθεση χρειάζεται ειδικό χειρισμό και απαιτεί υπομονή και… ψήσιμο.

Η Ενωση πάντως, από πλευράς της, προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον 25χρονο χαφ κοντά στο 1 εκατ.ευρώ. Το μεγαλύτερο πιθανότατα τη νέα σεζόν στα αποδυτήρια. Μάλιστα, του προσφέρει πολύ δυνατά μπόνους και για την υπογραφή και για επίτευξη στόχων, ενώ αρκετή είναι και η προμήθεια προς τους μάνατζερ του.

Σήμερα πάντως δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι την περίπτωση του 25χρονου μέσου της Σέλτικ εξετάζει η Σίβασπορ (που θ’ αγωνιστεί επίσης φέτος στο Conference League).

Κατά την ίδια πηγή, τον παίκτη καλοβλέπει και η Μπλάκπουλ, ωστόσο παρά την επιθυμία του να παίξει στη Γηραιά Αλβιόνα είναι αμφίβολο αν θα δελεαστεί από την προοπτική ομάδας που θ’ αγωνίζεται στην Championship.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Sportime: Ο Μάνταλος στα γραφεία της ΠΑΕ – Προχωρά η ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2024!

Ο Μιλόγεβιτς «διάβασε» τα πάντα και έρχεται να πιάσει δουλειά

Θέλει σε 10 ημέρες στόπερ και χαφ

Exit mobile version