ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα έδειξε την 11αδα της ΑΕΚ για το πρώτο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η ΑΕΚ έκανε πρόβα 11άδας ουσιαστικά στην Τραπεζούντα εν όψει του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΕΚ έκανε πρόβα 11άδας ουσιαστικά στην Τραπεζούντα εν όψει του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ο Αλμέιδα έδειξε την 11αδα της ΑΕΚ για το πρώτο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η ΑΕΚ πέρασε με σχεδόν άριστα το τεστ στην Τραπεζούντα. Προβλήματα είχε, ειδικά στην αρχή του αγώνα, στα πρώτα 20-25 λεπτά. Αλλά αυτό έλειπε. Ακόμα δεν έχει φύγει ο Ιούλιος, δεν μπορεί καμία ομάδα να μιλήσει στα στάνταρ απόδοσης.

Αν έλειπε και ο τραυματισμός του Βίντα όλα θα ήταν πολύ καλύτερα.

Η ΑΕΚ, ωστόσο, με την Τραπζονσπόρ έβγαλε όλα αυτά τα στοιχεία που έχει προσδώσει ο Ματίας Αλμέιδα. Τα προβλήματα συνοχής των γραμμών στο πρώτο 25λεπτο καλύφθηκαν αμέσως.

Όταν δε, ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε με ένα γκολ που θύμισε εκείνο στο 4-0 με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Stoiximan Super League, τα ηνία του ματς δε χάθηκαν ποτέ.

Super προσφορά γνωριμίας με δώρο 2 μήνες Cosmote TV!

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική. Άρεσε και στον κόσμο, που σίγουρα βέβαια θα ήθελε να δει ακόμα μια μεταγραφή. Αυτή του κεντρικού αμυντικού. Όχι για λόγους εντυπωσιασμού ή μη πίστης στο πρότζεκτ του Αλμέιδα. Αυτό έλειπε. Για λόγους ποσοτικούς. Η ΑΕΚ έχει χωρίς τον Βίντα, τους Μουκουντί, Μήτογλου και Γεμπόα στα στόπερ. Εναλλακτική ο Σιμάνσκι. Αλλά οι εναλλακτικές ποτέ δεν ήταν ωραίες ιστορίες για μια ομάδα. Έδειχναν αδυναμίες. Ο Αλμέιδα βέβαια είναι πάντα της νοοτροπίας πως όλοι μπορούν να παίξουν σε όλες τις θέσεις. Και όλοι να θυσιαστούν αγωνιστικά για το σύνολο. Πάντως, η ΑΕΚ με αυτό το ρόστερ θα πάει στη μονομαχία με τους Κροάτες.

 

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έδειξε 11άδα εν όψει Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η ΑΕΚ πήγε για το τελικό τεστ στην Τραπεζούντα. Ο Αλμέιδα έδειξε την 11άδα που έχει στο μυαλό του εν όψει των αγώνων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός του φιλικού. Τουλάχιστον οι 11 που έχουν το προβάδισμα για το πρώτο παιχνίδι (πιθανότατα Τρίτη 8/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάτω από τα δοκάρια ο Στάνκοβιτς δείχνει να κερδίζει αρχικά τη μονομαχία από τον Αθανασιάδη. Και οι δύο βέβαια έδειξαν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Αυστριακός έκανε δύο πολύ καλές επεμβάσεις, σταθερός ο Έλληνας πορτιέρ. Ο Αθανασιάδης κέρδισε και τις εντυπώσεις με την απόκρουση του πέναλτι του Μπακασέτα.

Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί και Χατζισαφί φαίνεται να έχουν το προβάδισμα. Ο Ρότα λόγω ταχύτητας από τον εξαιρετικό και κλασάτο, όσο αγωνίστηκε, Σιντιμπέ. Ειδικά επιθετικά πάντως ο Γάλλος είναι πολύ πάνω από τον Έλληνα διεθνή. Όταν περνάει τη μεσαία γραμμή, η ΑΕΚ έχει όντως συν έναν παίκτη.

Σιμάνσκι, Γιόνσον στα χαφ δεν σπάνε ενώ για τα άκρα Πινέδα και Ελίασον είναι τα απόλυτα φαβορί. Ο Μεξικάνος αναμένεται να τοποθετηθεί ως αριστερός (που λέει ο λόγος) winger μια και ο Γκατσίνοβιτς ακόμα δεν είναι στο 100%. Αλλά και επειδή έτσι θα βγει το πλάνο με Σιμάνσκι, Γιόνσον.

Τσούμπερ πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία ολοκληρώνουν το πλάνο 11άδας που έδειξε ο Αλμέιδα εν όψει του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

 

 

Exit mobile version