Ο Χιμένεθ για Μελισσανίδη: «Μιλήσαμε για το μέλλον, δεν έχει ''κλειδώσει'' τίποτα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει να μάθει κι αυτός αν το προπονητικό του μέλλον θα συνεχίσει να είναι στην ΑΕΚ από τη… Δευτέρα. Ο Χιμένεθ μάλιστα είχε συνάντηση την Παρασκευή στα Σπάτα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κατά την επίσκεψη του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο, με τον προπονητή στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports να...

Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει να μάθει κι αυτός αν το προπονητικό του μέλλον θα συνεχίσει να είναι στην ΑΕΚ από τη… Δευτέρα.

Ο Χιμένεθ μάλιστα είχε συνάντηση την Παρασκευή στα Σπάτα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κατά την επίσκεψη του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο, με τον προπονητή στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports να αναφέρεται στην κουβέντα που είχε με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε μάτια παντού. Ήταν μια συνάντηση όπως πολλές άλλες που είχαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μιλήσαμε για την ομάδα και το παρόν, μιλήσαμε σχετικά με το μέλλον, αλλά δεν έχει κλειδώσει τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε. Αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να τελειώσουμε την αγωνιστική περίοδο και να αγκαλιάσω όλους τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Για τα υπόλοιπα πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου αυτή τη στιγμή”.

Από εκεί και πέρα ο Χιμένεθ σχολίασε την εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Αστέρα λέγοντας: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι καλά. Θα προσπαθήσουμε να κλειδώσουμε το ματς με τον Άρη γιατί πιστεύω πως αξίζουμε περισσότερους βαθμούς”. Για το ματς με τον Άρη και την 3η θέση σχολίασε:

“Η πνευματική ετοιμότητα και η συγκέντρωση των παικτών, να μην σκέφτονται δηλαδή την επόμενη μέρα που τελειώνει η σεζόν θα είναι το “κλειδί” του αγώνα. Αν κατακτήσουμε και την τρίτη θέση ακόμα καλύτερα”.

Κλείνοντας έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ για το πώς κύλησε η σεζόν: «Παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες οι παίκτες έδωσαν τα πάντα. Είναι διαφορετικό αυτό που θέλει κάποιος και διαφορετική η πραγματικότητα. Ολοι θέλουμε και έχουμε στόχο το καλύτερο, αλλά η πραγματικότητα μας κάνει να προσαρμοζόμαστε. Η ομάδα έκανε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, ειδικά για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές κατέβαλαν το μέγιστο των δυνάμεών τους και των προσπαθειών του, όμως κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σκεφτόμαστε».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο