ΑΕΚ

Ο Κώστας Καραπαπάς για την περιγραφή του πέναλτι που τελικά δεν δόθηκε στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε ασχολίαστη τη μετάδοση στο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς για την περιγραφή του πέναλτι που τελικά δεν δόθηκε στην ΑΕΚ. Η ανάρτησή του.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στο πρώτο φιλικό της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας της, και ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση μια φάση του ματς.

Πιο συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό (βίντεο παρακάτω) ο Μοχαμάντι σε προσπάθεια από τα αριστερά έπεσε κάτω σε μαρκάρισμα κοντά στην περιοχή, με τον διαιτητή αρχικά να καταλογίζει πέναλτι, αλλά στη συνέχεια να το παίρνει πίσω, καθώς ο παίκτης της Ένωσης ήταν εκτός περιοχής.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τη φάση μέσω του λογαριασμού του στο instagram γράφοντας: «Πάντως πάνω από τρία μέτρα έξω δεν είναι. Με γυμνό μάτι πάντα. Ο speaker είναι άμισθος ή έμμισθος;».

Θυμίζουμε πρόσφατα οτι ο Καραπαπάς είχε σχολιαστεί με τη σειρά του από τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστα Κετσετζόγλου μετά από ένα ποστ που έκανε για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που αποχώρησε από τους Πειραιώτες.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς

Exit mobile version