ΑΕΚ

Ο Νάρσινχ λέει «ναι» στην ΑΕΚ, επαφές με τους ατζέντηδες

Μια μεταγραφή, όπως αυτή του Λουτσιάνο Νάρσινχ, σίγουρα έχει πολλές πτυχές. Δεν μπορούν να κλείσουν όλες από τη μία μέρα στην άλλη. Το Σάββατο (25/8), υπήρχε η πληροφόρηση, πως ο 28χρονος Ολλανδός εξτρέμ θα έκλεινε την Κυριακή (26/8). Η πρόοδος αυτή δεν υπήρξε στο 100% για ένα λόγο. Πως ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μια μεταγραφή, όπως αυτή του Λουτσιάνο Νάρσινχ, σίγουρα έχει πολλές πτυχές. Δεν μπορούν να κλείσουν όλες από τη μία μέρα στην άλλη.

Το Σάββατο (25/8), υπήρχε η πληροφόρηση, πως ο 28χρονος Ολλανδός εξτρέμ θα έκλεινε την Κυριακή (26/8).

Η πρόοδος αυτή δεν υπήρξε στο 100% για ένα λόγο. Πως ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία με τους ατζέντηδες του παίκτη. Με τους εκπροσώπους του, τους συνεργάτες του Μίνο Ραϊόλα, του περίφημου μεγαλοατζέντη,ο οποίος διαχειρίζεται και τις μανατζερικές τύχες του παίκτη.

Για να γίνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα: η ΑΕΚ τα έχει βρει με τη Σουόνσι. Ο Νάρσινχ έχει πει ουσιαστικά «ναι», μια και έχει άλλες προτάσεις αλλά τον ενδιαφέρει η προοπτική της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή σε διάφορα ζητήματα.

Μέσα στην Κυριακή υπήρξαν κρίσιμες επαφές, η ΑΕΚ πιέζει με τον τρόπο της αλλά το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχει αισιοδοξία από όλες τις πλευρές.

Exit mobile version