ΑΕΚ

Ο Ολιβέιρα θα κάνει μαγνητική αύριο -Μπαίνει ο Μαχαίρας

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά το πρόβλημα στους κοιλιακούς αύριο θα κάνει μαγνητική. Να θυμίσουμε ότι χθες έγινε αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς λόγω των ενοχλήσεων.

Ο Ολιβέιρα θα κάνει μαγνητική αύριο -Μπαίνει ο Μαχαίρας
Ο Ολιβέιρα θα κάνει μαγνητική αύριο -Μπαίνει ο Μαχαίρας
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ χθες έχασε ακόμη δύο βαθμούς και εκτός του 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμών της.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά το πρόβλημα στους κοιλιακούς αύριο θα κάνει μαγνητική. Να θυμίσουμε ότι χθες ο Πορτογάλος σέντερ φορ έγινε αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς λόγω των ενοχλήσεων.

Επίσης, ο Θεοδόσης Μαχαιρας αναμένεται να μπει με την επιστροφή στις προπονήσεις από την Τετάρτη. Και ο Γεβγιέν Σακχοφ, από πλευράς του, εντείνει τις προσπεθειες του και ανεβάζει ρυθμούς με στόχο να επιτρέψει η κατάσταση του να επιστρέψει την Πεμπτη στις προπονήσεις.

Σήμερα πάντως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν αποθεραπεία στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες και Μιχάλης Μπακάκης έκαναν θεραπεία. Οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο η ΑΕΚ έχει ρεπό. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη στις 11.00 και επόμενο ματς είναι την επόμενη Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Exit mobile version