ΑΕΚ

«Ο Βράνιες θέλει να μείνει στην ΑΕΚ»

Παιχνίδι τακτικής ή η αλήθεια; Θα φανεί, σχετικά, γρήγορα από το τι πρόκειται να γίνει με τον Όγκνιεν Βράνιες και την ΑΕΚ. Οι Βέλγοι ποντάρουν πως η μεταγραφή στην Άντερλεχτ θα γίνει, αλλά μάλλον δεν γνωρίζουν πως, όπως είχε αναφέρει και το Sportime στην έντυπη έκδοσή του τη Δευτέρα, η «Ένωση» με 2 εκατομμύρια δεν...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παιχνίδι τακτικής ή η αλήθεια; Θα φανεί, σχετικά, γρήγορα από το τι πρόκειται να γίνει με τον Όγκνιεν Βράνιες και την ΑΕΚ. Οι Βέλγοι ποντάρουν πως η μεταγραφή στην Άντερλεχτ θα γίνει, αλλά μάλλον δεν γνωρίζουν πως, όπως είχε αναφέρει και το Sportime στην έντυπη έκδοσή του τη Δευτέρα, η «Ένωση» με 2 εκατομμύρια δεν πουλάει τον παίκτη.

Το θέμα, όμως, είναι τι λέει και η πλευρά του Βράνιες; Αν κάποιος πιστέψει τις τελευταίες πληροφορίες… δεν υπάρχει καν θέμα. Πολύ καλό για να είναι αληθινό βέβαια: «Ο Βράνιες θέλει να μείνει στην ΑΕΚ. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και όλα εξαρτώνται από την ΑΕΚ» έλεγε στο περιβάλλον του, ο ατζέντης του 29χρονου Βόσνιου κεντρικού αμυντικού.

Ο Μίραλεμ Γιάγκανιατς αναμένεται, πάντως, να βρεθεί ξανά τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, μαζί με τον Βράνιες προκειμένου να συζητήσουν με τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Σίγουρα, ο Βόσνιος στόπερ έχει δελεαστεί από το συμβόλαιο που του προτείνει η Άντερλεχτ. Να φύγει πάντως, από την ΑΕΚ, εύκολο δεν είναι.

Exit mobile version