ΑΕΚ

Ολιβέιρα: Μπήκε σήμερα στην προπόνηση -Περιμένουν στην ΑΕΚ (pics)

Ο Νέλσον Ολιβέιρα σήμερα μπήκε στην προπόνηση της ΑΕΚ και έστειλε ένα πρώτο καλό μήνυμα στους ανθρώπους της για τα πλέι οφ.

Ολιβέιρα: Μπήκε σήμερα στην προπόνηση -Περιμένουν στην ΑΕΚ
Ολιβέιρα: Μπήκε σήμερα στην προπόνηση -Περιμένουν στην ΑΕΚ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Νέλσον Ολιβέιρα σήμερα μπήκε στην προπόνηση της ΑΕΚ και έστειλε ένα πρώτο καλό μήνυμα στους ανθρώπους της για τα πλέι οφ.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος σέντερ φορ πρέπει να συνεχίσει έτσι και τις επόμενες ημέρες και να ανταποκριθεί πλήρως, για να μπορεί να υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καρέρα στα πλέι οφ της Super League και στα ματς Κυπέλλου. Σε διαφορετική περίπτωση ο Νέλσον Ολιβέιρα θα πρέπει να μπει άμεσα για επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Για αυτό στην ΑΕΚ είναι πολύ προσεκτικοί αναφορικά με την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού που έχει πρόβλημα από τα Χριστούγεννα και έχει να προπονηθεί με την ομάδα από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Αν είναι καλά θα υπολογίζεται για τα πλέι οφ της Super League, ιδίως στην αρχή όπου απουσιάζει και ο τραυματίας Σέρχιο Αραούχο. Σε διαφορετική περίπτωση πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Μάρκο Λιβάια.

Νωρίτερα σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης πέρασαν ακόμη ένα τεστ για κορονοϊό, καθώς επέστρεψαν από το Κυριακάτικο ρεπό. Και από αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα του.

Και άλλα προβλήματα εκτός Ολιβέιρα

Μετά το πρόβλημα με τον Σέρχιο Αραούχο οι Μάριος Οικονόμου και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έμειναν εκτός της σημερινή προπόνησης. Βέβαια, δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό για τους δύο παίκτες της Ενωσης καθώς περισσότερο προληπτικά έμειναν εκτός λόγω κάποιων ελαφρών ενοχλήσεων.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ένιωσε πριν μερικές ημέρες κάποιες ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο και είχε ακολουθήσει ξανά πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και μπάλα.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ:

 

Exit mobile version