ΑΕΚ

Πάει για μεταγραφή η ΑΕΚ

Στο χειρότερο δυνατό σημείο ήρθαν για την ΑΕΚ τα κακά μαντάτα του τραυματισμού του Λούκας Μπογέ. Και μάλιστα στους κοιλιακούς, ζήτημα… ύπουλο για κάθε παίκτη και κάθε ομάδα. Το ότι στην «Ένωση» το έψαχναν για την ενίσχυση με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή στα άκρα ήταν γνωστό και δεδομένο. Βέβαια, είναι επίσης γνωστό, πως ο Ουζουνίδης αρέσκεται...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο χειρότερο δυνατό σημείο ήρθαν για την ΑΕΚ τα κακά μαντάτα του τραυματισμού του Λούκας Μπογέ. Και μάλιστα στους κοιλιακούς, ζήτημα… ύπουλο για κάθε παίκτη και κάθε ομάδα.

Το ότι στην «Ένωση» το έψαχναν για την ενίσχυση με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή στα άκρα ήταν γνωστό και δεδομένο.

Βέβαια, είναι επίσης γνωστό, πως ο Ουζουνίδης αρέσκεται όσον αφορά τα εξτρέμ σε παίκτες τύπου και στυλ Μπογέ και όχι όπως οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους τον ακραίο μεσοεπιθετικό.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, δηλαδή, θέλει έναν ποδοσφαιριστή, που θα συγκλίνει και όχι έναν άσο, που θα παίζει αυστηρά πάνω στην γραμμή. Όπως και να ‘χει, ο τραυματισμός του Μπογέ και το γεγονός, πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επιστροφή του, μάλλον κάνει επιτακτική την απόκτηση ενός παίκτη για την ίδια θέση.

Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη η ΑΕΚ κινείται μεταγραφικά.

Σοκ με Μπογέ

Exit mobile version