ΑΕΚ

Πάει για βασικός ξανά ο Κάλενς! Με αλλαγές η ΑΕΚ, μέσα ο Μουκουντί έξω ο Πινέδα

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει το καλό σερί εμφανίσεων και αποτελεσμάτων αλλά και να κάνει 1η νίκη στην έδρα της

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει το καλό σερί εμφανίσεων και αποτελεσμάτων αλλά και να κάνει 1η νίκη στην έδρα της
Πάει για βασικός ξανά ο Κάλενς! Με αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ βγήκε μεγάλη νικήτρια από την τριάδα αγώνων που είχε με Ολυμπιακό, Μπράιτον, Παναθηναϊκό. Όχι δεν τους κέρδισε και τους τρεις αλλά οι εμφανίσεις της έδειξαν μια εξελικτική διαδικασία και φέτος.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό και την Μπράιτον με νέους πρωταγωνιστές. Όσο κι αν γίνεται αυτό με ένα σύνολο που σε μεγάλο ποσοστό είναι ίδιο με την περσινή σεζόν. Ο Αλμέιδα έβαλε στην ομάδα πλέον και τον Πιζάρο. Απόλυτα θετικό.

Οι αγώνες όμως δεν σταματούν και το παιχνίδι της Πέμπτης (28/9, 21:00) με τον Ατρόμητο είναι από εκείνους με κίνητρο. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η πρώτη φετινή νίκη στην OPAP Arena. Μετά από 4 ματς μάλιστα. Ισοπαλία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ήττα από την Αντβέρπ, 1-1 με Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ αν θέλει να χτίσει πάνω στις επιτυχίες που έκανε σε Europa League και Λεωφόρο, θα πρέπει να κερδίσει τον Ατρόμητο. Δεν τίθεται θέμα περί αυτού.

ΑΕΚ: Για βασικός πάλι ο Κάλενς

Ο Αλμέιδα έχει βάλει άπαντες στο τριπάκι ποια θα είναι η επόμενη 11άδα του και γιατί. Δεδομένο πως αναμένονται πολλές αλλαγές με τον Ατρόμητο. Οι πληροφορίες μιλούν για εκτεταμένο όσο δεν πάει rotation.

Σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και ο Αθανασιάδης είναι πιθανό να είναι ο Νο1 αντί του Στάνκοβιτς. Να αλλάξει ο τερματοφύλακας; Ναι γιατί όχι. Στην ΑΕΚ του Αλμέιδα όλοι ίσοι είναι.

Δεξιά όλα δείχνουν πως θα παίξει ο Σιντιμπέ, αριστερά η λογική λέει Χατζισαφί. Μπήκε στην αποστολή αν και έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Στόπερ οι Μήτογλου και Κάλενς. Η αλλαγή του Περουβιανού ήταν περισσότερο λόγω κόπωσης. Στα χαφ Σιμάνσκι ή Γιόνσον μαζί με Μάνταλο φαντάζουν ιδανικό/ά δίδυμο/α.

Μπροστά, ο Πιζάρο αριστερά, ο Αραούχο πίσω από τον φορ και ο Άμραμπατ δεξιά έχουν το προβάδισμα.

Στην κορυφή είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Πόνσε μια και ο Γκαρσία χρειάζεται ανάσες. Μπορεί να μην σκόραρε στη Λεωφόρο αλλά έτρεξε, ενώ σε 2-3 περιπτώσεις φάνηκε να πιάνει τα πόδια του από μικροενοχλήσεις.

Άλλωστε ακολουθούν ΟΦΗ (2/10) στην Κρήτη και Άγιαξ στην OPAP Arena (5/10). Στα θετικά πως έκανε προπόνηση και μπήκε αποστολή ο Μουκουντί.

 

 

Εκτός έμειναν ο Πινέδα και ο Μοχαμάντι για λόγους αποσυμφόρησης λόγω της έντασης που είχαν δώσει στα προηγούμενα ματς.

 

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

 

Exit mobile version