ΑΕΚ

“Πανικός” για τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Ήδη 5000 μαγικά "χαρτάκια" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχουν κάνει φτερά
“Πανικός” για τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Ντελίριο ενθουσιασμού έχει προκαλέσει στους φίλους της ΑΕΚ το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1/4). Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα μπορεί να έχει αρχίσει εδώ και λίγες ώρες, αλλά ήδη, το σύστημα έχει πάρει “φωτιά”.

Συγκεκριμένα, πάνω από 5000 μαγικά “χαρτάκια” έχουν κάνει φτερά, με τους οπαδούς της Ένωσης να αναμένεται να δώσουν βροντερό “παρών, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ένας “πανικός”, ο οποίος θα κορυφωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Μια λαχτάρα άκρως δκαιολογημένη, αφού με νίκη, η ΑΕΚ φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στον εγχώριο τίτλο, καθώς το παιχνίδι κόντρα στους “πράσινους” φαντάζει το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο στο δρόμο για την κατάκτησή του. Ες αύριον (και μεθαύριον) τα (πιο) σπουδαία…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Πανικός” για τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.