ΑΕΚ

Πενταετές υπογράφει ο Πέντρο Βίτορ στην ΑΕΚ

Το μυαλό όλων στην ΑΕΚ είναι δίχως αμφιβολία στο μεγάλο σημερινό (8/8) ματς με τη Σέλτικ στην Σκωτία. Παρόλα αυτά, από την Τρίτη (7/8) έχει μπει στην πραγματικότητα του κλαμπ και ο Πέντρο Βίτορ. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να είναι στην...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το μυαλό όλων στην ΑΕΚ είναι δίχως αμφιβολία στο μεγάλο σημερινό (8/8) ματς με τη Σέλτικ στην Σκωτία.

Παρόλα αυτά, από την Τρίτη (7/8) έχει μπει στην πραγματικότητα του κλαμπ και ο Πέντρο Βίτορ. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να είναι στην Αθήνα και να έχει υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τους βραζιλιάνους, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Βίτορ με την ΑΕΚ θα είναι 5ετούς διάρκειας. Κάτι που σημαίνει, πως για την «Ένωση», ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ.

Για τους συμπατριώτες του, ο Βίτορ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος, όμως, δεν πήρε ποτέ ευκαιρίες στην Σπορτ Ρεσίφε (δεν έχει παίξει ματς με την πρώτη ομάδα) και αυτός είναι ο λόγος που φεύγει. Παίζει τόσο στον άξονα αλλά και στην αριστερή πλευρά, μια και το αριστερό είναι το καλό του πόδι.

Φέρνει Πέντρο Βίτορ η ΑΕΚ

Προβάδισμα Χουλτ έναντι Λόπες εν όψει Σέλτικ

Exit mobile version