ΑΕΚ

Πόνσε: «Ένιωσα ένα μαχαίρι στο πόδι»

Ίσως περισσότερο από την ήττα, την ΑΕΚ πλήγωσε ο τραυματισμός του Έσε Πόνσε. Ο Αργεντινός επιθετικός έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο του ματς με την Μπενφίκα στο 60’ με θλάση. Το πόσο θα μείνει έξω θα φανεί από τις εξετάσεις, που θα κάνει, ωστόσο, το μόνο θετικό είναι πως το κατάλαβε νωρίς και βγήκε άμεσα...

ΑΕΚ - Πόνσε
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ίσως περισσότερο από την ήττα, την ΑΕΚ πλήγωσε ο τραυματισμός του Έσε Πόνσε. Ο Αργεντινός επιθετικός έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο του ματς με την Μπενφίκα στο 60’ με θλάση.

Το πόσο θα μείνει έξω θα φανεί από τις εξετάσεις, που θα κάνει, ωστόσο, το μόνο θετικό είναι πως το κατάλαβε νωρίς και βγήκε άμεσα από το γήπεδο χωρίς να κάνει άλλη προσπάθεια μέσα στο ματς.

Ο ίδιος αποχώρησε από το ΟΑΚΑ το βράδυ του αγώνα, εμφανώς σε άσχημη κατάσταση μια και ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν σε ανοδική πορεία.

Στις προπονήσεις ανέβαζε συνεχώς ρυθμούς και μετά τη διακοπή θα ήταν στο 100%, θέλοντας να σκοράρει ακόμα περισσότερο.

Ο ίδιος ο Πόνσε, πάντως, κατανόησε από την αρχή πως είναι θλάση και είναι χαρακτηριστικό πως έλεγε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του: «Ένιωσα ένα μαχαίρι να μπαίνει στο πόδι μου».

Ο Δανός Κριστόφερσεν στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας αποθεώνουν τον Βλαχοδήμο (pics)

Η ΑΕΚ είναι το αίμα του Γιακουμάκη

Exit mobile version