ΑΕΚ

Που να γυρίσουν και οι απόντες στην ΑΕΚ…

Η επιστροφή των τραυματιών που θα προσφέρουν περισσότερες λύσεις στα χέρια του Ουζουνίδη και περαιτέρω αγωνιστική βελτίωση στην Ένωση

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις, όμως τελικώς στάθηκε όρθια. Μάνταλος, Πόνσε, Οικονόμου, Λόπες, Άλεφ και Αλμπάνης συνέθεσαν το απουσιολόγιο της ΑΕΚ περιορίζοντας σημαντικά τις επιλογές του Ουζουνίδη.

Ωστόσο, τα ονόματα όλων των παραπάνω, με εξαίρεση τον Πορτογάλο μπακ, δεν θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα γραμμένα σ’αυτό.

Η επιστροφή σημαντικών «γραναζιών» στη μηχανή της πρωταθλήτριας Ελλάδος ύστερα από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει. Μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει η Ένωση, που παρά τις δυσκολίες, έβγαλε εις πέρας ένα απαιτητικό πρόγραμμα, τουλάχιστον από καθαρά ποδοσφαιρικής απόδοσης.

Μπορεί κάποιες νίκες να μην επιτεύχθηκαν, αλλά όμορφο ποδόσφαιρο τοποθετημένο σε ορθολογική βάση από το σύνολο του Ουζουνίδη, οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων», στη πλειοψηφία των περιπτώσεων, δεδομένα είδαν.

Παράλληλα, η ΑΕΚ βρίσκεται μεν τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα και έτσι, άντεξε τις λαβωματιές των τραυματισμών και παραμένει μέσα στους στόχους της. Που να γυρίσουν και οι τραυματίες δηλαδή…

Οι σχεδόν δύο εβδομάδων διακοπής ήχησαν σαν μελωδία στο ρόστερ της Ένωσης και συνιστούν πρόσφορο έδαφος για να παρουσιαστεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και να συνδυάσει το θέαμα με ουσία.

Ο ερχομός των απόντων, σημαίνει πως το υλικό με το οποίο θα δουλέψει ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θα αυξηθεί, οι ανάσες σε όσους έχουν τραβήξει το… κουπί θα δοθούν (κυρίως σε χαφ- εξτρέμ) και, εφόσον λυθεί το μυστήριο με τα μυϊκά προβλήματα, η εικόνα της ομάδας θα βελτιώνεται όσο θα κυλάει η σεζόν.

Η ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά κατά Κούγια

ΑΕΚ: Το like που δεν έκανε ο Μπακάκης

Καταγγελία στον Φορτούνη θα κάνει η ΑΕΚ

Exit mobile version