ΑΕΚ

Προπονήθηκαν και ευχαρίστησαν ΑΕΚ οι Ελβετοί

Η αποστολή της εθνικής Ελβετίας έκανε την αποφόρτισή της στα Σπάτα, πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής
Προπονήθηκαν και ευχαρίστησαν ΑΕΚ οι Ελβετοί

Η εθνική ομάδα της Ελβετίας πραγματοποίησε σήμερα (24/3) την τελευταία της προπόνηση στα Σπάτα, λίγο πριν αναχωρήσει από τη χώρα μας. Οι παίκτες του Πέτκοβιτς έκαναν δίωρη αποφόρτιση και φεύγοντας, ευχαρίστησαν την ΑΕΚ  για τη φιλοξενία.

Τις άδειες λόγω του διήμερου ρεπό των ποδοσφαιριστών της Ένωσης αθλητικές εγκαταστάσεις στα Σπάτα, χρησιμοποίησαν για τρίτη φορά οι Ελβετοί, μετά τις δύο μεσοβδόμαδες προπονήσεις, ώστε να αποφορτιστούν από το φιλικό αγώνα με την Ελλάδα. Πριν πάρουν το δρόμο της  επιστροφής, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την φιλοξενία τις ΑΕΚ όλες αυτές τις μέρες.

“Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Είμαστε υποχρεωμένοι από την φιλοξενία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για αυτό το εκπληκτικό αθλητικό κέντρο” δήλωσαν χαρακτηριστικά οι Ελβετοί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προπονήθηκαν και ευχαρίστησαν ΑΕΚ οι Ελβετοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.