ΑΕΚ

“Αγιά Σοφιά”: Τα σκαλοπάτια προς το όνειρο (vid)

Κάθε μέρα που περνάει, όλο και κάτι καινούριο… υψώνεται στην “Αγιά Σοφιά”. Παράλληλα με την κατασκευή των κερκίδων, τα σκαλοπάτια που θα οδηγούν στην αρένα του νέου “στολιδιού” της ΑΕΚ, προκαλούν ένα ανάμεικτο αίσθημα χαράς και ανυπομονησίας στους φιλάθλους της. Με ποστάρισμα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ έδειξε...
“Αγιά Σοφιά”: Τα σκαλοπάτια προς το όνειρο (vid)

Κάθε μέρα που περνάει, όλο και κάτι καινούριο… υψώνεται στην “Αγιά Σοφιά”. Παράλληλα με την κατασκευή των κερκίδων, τα σκαλοπάτια που θα οδηγούν στην αρένα του νέου “στολιδιού” της ΑΕΚ, προκαλούν ένα ανάμεικτο αίσθημα χαράς και ανυπομονησίας στους φιλάθλους της.

Με ποστάρισμα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ έδειξε πως τα σκαλιά που θα οδηγούν τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο αρχίζουν να παίρνουν την τελική τους μορφή.

“Τα σκαλοπάτια της ιστορίας μας! Η άνοδος και η έξοδος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας! Η διαδρομή προς τη δόξα! Στα χνάρια του μεγάλου μας ονείρου!”, έγραφε η λεζάντα κάτω από το βίντεο του εργοταξίου της συννεφιασμένης Ν. Φιλαδέλφειας.

Δείτε το ποστάρισμα εδώ:

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/videos/364231594142450/

Αυτά… χωρίζουν την ΑΕΚ και τον Λαμπρόπουλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Αγιά Σοφιά”: Τα σκαλοπάτια προς το όνειρο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.