ΑΕΚ

“Τα νέα μας τείχη έχουν αρχίσει και ορθώνονται”

Η ΑΕΚ δεν ξέχασε την επέτειο ενός χρόνου από την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση της "Αγιά- Σοφιάς
“Τα νέα μας τείχη έχουν αρχίσει και ορθώνονται”

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον αγιασμό (27/7/2017) που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και την παράλληλη ανακοίνωση της έναρξης των έργων της “Αγιά-Σοφιάς”.

Μια κομβική ημερομηνία στη νεότερη ιστορία της ομάδας και την οποία Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να ξεχάσει. Με ανάρτησή τoυς στα social media, οι “κιτρινόμαυροι” έγραψαν:

“Σαν σήμερα… Όταν όλα ξεκινούσαν και πάλι από τη γη των προγόνων μας! Όταν όλοι εξέφραζαν την ελπίδα τους για το μεγάλο όνειρο! Ακριβώς ένα χρόνο μετά το σπίτι μας έχει ήδη πάρει μορφή, τα νέα μας τείχη έχουν αρχίσει και ορθώνονται!”

 

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/photos/a.651697448205070.1073741870.184914781550008/2280037575371041/?type=3&theater

Σε εξέλιξη το site visit της UEFA στο ΟΑΚΑ (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Τα νέα μας τείχη έχουν αρχίσει και ορθώνονται”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.