ΑΕΚ

Ρώτησαν από την ΑΕΚ τον Κουλμπάκοφ γιατί ακύρωσε το γκολ και δεν απάντησε!

Πολλά τα ερωτηματικά από την ΑΕΚ για το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ρώτησαν από την ΑΕΚ τον Κουλμπάκοφ γιατί ακύρωσε το γκολ και δεν απάντησε!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αρκετά παράπονα έχει η ΑΕΚ από τη διαιτησία του Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, παρά τη νίκη της ομάδας με 0-1 χάρη στο υπέροχο γκολ του Αραούχο.

Το μεγαλύτερο από αυτά, είναι φυσικά ο λόγος που ακυρώθηκε το γκολ του Άμραμπατ αφού κανείς δεν κατάλαβε την απόφαση του διαιτητή.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπάθησαν να μάθουν το λόγο της ακύρωσης σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ωστόσο δεν πήραν απάντηση.

Συγκεκριμένα στο ημίχρονο του παιχνιδιού των πλέι-οφ της Super League 1, υπήρχαν πολύ έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της «Ένωσης», ωστόσο τόσο ο ίδιος ο διαιτητής αλλά και βοηθοί του δεν είπαν κουβέντα.

Μάλιστα ούτε ο τέταρτος διαιτητής απάντησε στις ερωτήσεις τους και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά τη λήξη του αγώνα και λίγο πριν η ΑΕΚ αποχώρησει από την Τούμπα, ξανά οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να προσεγγίσουν πολύ ήρεμα το διαιτητή ρωτώντας τον ευγενικά για το τι ακριβώς έδωσε στη φάση αυτή.

Ο Κουλμπάκοφ και πάλι δεν είπε τίποτα, απλά αυτή τη φορά έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση με τους ώμους σα να λέει πως δεν ξέρει και ο ίδιος!

https://youtu.be/d14QlVxjnO0

Exit mobile version