ΑΕΚ

Σίγουρη η συζήτηση ΑΕΚ με Βράνιες για επέκταση

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μένουν οι υπογραφές και, πλέον, ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για την ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκτός των μεταγραφών, ένα μεγάλο κομμάτι που θα απασχολήσει τους πρωταθλητές μέσα στο καλοκαίρι έχει να κάνει με τις επεκτάσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2019. Στην πρώτη...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μένουν οι υπογραφές και, πλέον, ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για την ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εκτός των μεταγραφών, ένα μεγάλο κομμάτι που θα απασχολήσει τους πρωταθλητές μέσα στο καλοκαίρι έχει να κάνει με τις επεκτάσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2019.

Στην πρώτη γραμμή είναι, φυσικά, ο Όγκνιεν Βράνιες. Κατά μία πηγή το θέμα του Βόσνιου στόπερ συζητήθηκε και στη συνάντηση του «τίγρη» με τον Ισπανό κόουτς.

Ζήτημα να μην υπολογίζεται ο Βράνιες, όπως είναι λογικό, δεν τέθηκε. Από καμία πλευρά. Άλλωστε, πρόκειται για έναν εκ των βασικών κεντρικών αμυντικών της ομάδας.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα μιλήσει με τον παίκτη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Όπως είχατε ενημερωθεί και από το Sportime, η Άντερλεχτ δεν αναμένεται να προχωρήσει την περίπτωσή του Βόσνιου στόπερ, αν και αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι πιθανό να έρθει πρόταση από άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Θέμα πώλησης του Βράνιες, όμως, θα τεθεί μόνο αν η πρόταση είναι τόσο καλή, που θα βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Όπως δηλαδή, ισχύει πάνω κάτω για όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Exit mobile version