ΑΕΚ

Σιγουριά στην ΑΕΚ για Αλμπάνη

Στην «Ένωση» δεν αγχώνονται από τη φημολογία για τον 23χρονο άσο

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έτσι γίνεται με τις περιπτώσεις παικτών που έχουν κάνει «κλικ» από το εγχώριο πρωτάθλημα. Αρκετοί οι «μνηστήρες», έντονη η φημολογία. Παρόλα αυτά, στο θέμα του Χρήστου Αλμπάνη και της ΑΕΚ τα δεδομένα φαίνονται λίγο-πολύ να έχουν καθοριστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα όσα ακούγονται και λέγονται, στην «Ένωση» δεν έχει χτυπήσει συναγερμός. Και αυτό διότι, όλα δείχνουν, πως μόλις ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Αλμπάνης θα φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Η ΑΕΚ έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση τόσο στον Απόλλωνα όσο και στον παίκτη. Είναι γνωστή η πρόταση της σε όλες τις πλευρές. Δεν μπαίνει στη διαδικασία επαφών και συζητήσεων. Έχει ειπωθεί από την πρώτη στιγμή αυτό.

Επίσης, δε φαίνεται πως ο ανταγωνισμός είναι σε τόσο τρελά επίπεδα όσο ακούγεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime.gr μάλιστα, τις τελευταίες ώρες περισσότερο ο παίκτης έχει μπει στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ παρά του Ολυμπιακού. Και σε αυτήν την περίπτωση, όμως, η προεργασία που έχει γίνει από την ΑΕΚ, την καθιστά αυτήν τη στιγμή αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτηση του Αλμπάνη.

Exit mobile version