ΑΕΚ

Στα… πατώματα ο Αλμέιδα για το χαμένο πρωτάθλημα

Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε πως η καρδιά του έχει γίνει χίλια κομμάτια για το χαμένο πρωτάθλημα και μίλησε για τον σχεδιασμό
Στα… πατώματα ο Αλμέιδα για το χαμένο πρωτάθλημα

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν εμφανώς στενοχωρημένος για την απώλεια του πρωταθλήματος της Super League από την ΑΕΚ. Λογικό. Είπε και αυτός μέσες άκρες πως η ομάδα του το έχασε ενώ θα μπορούσε να είναι δικό της και πάλι: «Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια, το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας!» είπε αρχικά ο Αλμέιδα μετά το ματς με τη Λαμία.

Και ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής. 

Στην ερώτηση για την επόμενη σεζόν: «Τις έχω πάρει ήδη τις αποφάσεις. Δεν θα άλλαζε κάτι αν παίρναμε ή όχι το πρωτάθλημα. Ειμαι εδώ για έναν στόχο και πρότζεκτ. Είναι ξεκάθαρο που θέλω να φτάσω και πως. Ένα αποτέλεσμα δεν αλλάζει το μέλλον που θα προσπαθήσουμε να έχουμε».

Πότε θα μιλήσει με τη διοίκηση:  «Κατά τη διάρκεια της χρονιάς μιλούσαμε συνέχεια. Περιμέναμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και σίγουρα αυτές τις ημέρες θα βρεθούμε πάλι έτσι πιο ήρεμα για να δούμε πώς θα σχεδιάσουμε το μέλλον. Άλλο ένα πράγμα που μου αρέσει σε αυτό το κλαμπ είναι ο διάλογος. Χτίζουμε μαζί. Κι αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ».

Για την Ευρώπη ο Αλμέιδα είπε: «Για το αν του χρόνου η Ευρώπη θα είναι βασικός στόχος: «Είναι ένας στόχος, αλλά επίσης να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ένας προπονητής έρχεται όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όταν ήρθα εγώ ήρθα με την ομάδα 5η. Η ΑΕΚ πλέον τα δύο χρόνια έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς. Γενικά έχουμε πάει καλά, αν είχαμε κατακτήσει τον τίτλο θα ήταν ακόμα καλύτερα. Είναι δύσκολο να συμβιβάζεις τα πάντα. Υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Και κάποιες φορές δεν έρχεται αυτό που θέλουμε».

Για το αν έχει αποφασίσει για θέσεις: «Όχι ακόμα. Πρέπει να το αναλύσουμε καλά και να δούμε σε ποιες θέσεις θα χρειαστούμε ενίσχυση».

Για το αν ο σχεδιασμός της ομάδας θα γίνει ώστε να είναι κοντά στα πρότυπα των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων: «Είναι ένα μάθημα. Εμείς στην Ευρώπη ήμασταν ανταγωνιστική και πληρώσαμε ακριβά τα λάθη που κάναμε. Η Ευρώπη είχε αντανάκλαση και στο πρωτάθλημα. Μπορώ να πω ότι ήταν μια χρονιά που λειτουργεί ως μάθημα σε όλους τους τομείς σε όλους μας».

Ρωτήθηκε και για τον Λιούμπισιτς: «Μολις μιλήσαμε για τη μιζέρια. Μίλησα μαζί του πριν δυο ημέρες. Όταν κάποιος μιλάει για το μέλλον. Είναι παίκτης που ήρθε εδώ όταν η ομάδα ήταν πρώτη. Είναι παίκτης που έφτασε και έπρεπε να προσαρμοστεί στο δικό μας στυλ παιχνιδιού. Συμμετείχε σε κάποια παιχνίδια. Στα τελευταία ματς οι αλλαγές ήταν πιο επιθετικογενείς. Είχα μιλήσει μαζί του για να είναι πιο ήρεμος. Εγώ του ζήτησα να έρθει. Η αποψινή εμφάνιση δείχνει το μέλλον. Δεν χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή δεν έπαιξε ο Λιούμπισιτς. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης.

Εδώ δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Αν υπήρχε θα το έλεγα εγώ. Αν υπήρξε κάτι περίεργο οι παίκτες εχουν τη δυνατότητα να μου μιλήσουν. Έχει μία ώρα σχεδόν που αν τελείωνε ο αντίπαλος με ισοπαλία θα ήμασταν εδώ να το γιορτάζαμε και δεν θα με ρωτούσε κανείς για τον Ρόμπερτ. Αν θέλει κάποιος να μας δηλητηριάσει ας το κάνει σε άλλες σελίδες».

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτό παρακαλάει ο Νίκολιτς…

ΑΕΚ: Αυτό παρακαλάει ο Νίκολιτς…

Τι περιμένει ο Μάρκο Νίκολιτς να συμβεί για να είναι πιο άνετος στην ΑΕΚ, ειδικά το καλοκαίρι…

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: Κάτι τρέχει με την… ΑΕΚ – Δύο χρόνια ψάχνει για αριστερό μπακ και τώρα έφερε τον… Πενράις

Κάτι τρέχει με την… ΑΕΚ – Δύο χρόνια ψάχνει για αριστερό μπακ και τώρα έφερε τον… Πενράις

Η χρηματιστηριακή του αξία έφτασε στα €1.80 εκατ. σύμφωνα με το Transfermarkt.

ΑΕΚ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ

Ίσως πιο σύντομα από ότι αναμένεται να έρθουν οι αποχωρήσεις στην ΑΕΚ

ΑΕΚ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Μουκουντί

ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Μουκουντί

Η ΑΕΚ θα το δει αν έρθει πρόταση για τον Μουκουντί αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλλον δε θα είναι καλό για τον αγωνιστικό σχεδιασμό

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Το «πάτημα» του Μήτογλου και η απόσταση με την ΑΕΚ!

Το «πάτημα» του Μήτογλου και η απόσταση με την ΑΕΚ!

Δεν φαίνεται ανανέωση στον... ορίζοντα για τον Μήτογλου στην ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: Προβλημάτισε η ΑΕΚ στην πρόβα με Ζούλτε – Ήττα 2-0 με θολή εικόνα

Προβλημάτισε η ΑΕΚ στην πρόβα με Ζούλτε – Ήττα 2-0 με θολή εικόνα

Παρά το πειραματικό σχήμα και τις πολλές αλλαγές, η εικόνα της ΑΕΚ ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ενοχλήθηκαν κι ας το ήξεραν…

ΑΕΚ: Ενοχλήθηκαν κι ας το ήξεραν…

Η απόφαση του Λιούμπισιτς που ενόχλησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ρότα: Τον πουλάει ή τον ανανεώνει!

ΑΕΚ – Ρότα: Τον πουλάει ή τον ανανεώνει!

Δύο οι επιλογές που έχει η ΑΕΚ στην περίπτωση του Λάζαρου Ρότα για να μην τον χάσει τσάμπα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Παρελθόν με απόφαση Ριμπάλτα!

ΑΕΚ: Παρελθόν με απόφαση Ριμπάλτα!

Με απόφαση Χαβιέ Ριμπάλτα, τέλος ο Σοφιάν Σερφά από την Κ19 της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο