ΑΕΚ

Στα Σπάτα ο Ουζουνίδης για να αποχαιρετήσει

Ο 51χρονος προπονητής πήγε στο προπονητικό μαζί με μέλη του επιτελείου του

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ΠΑΕ. Μαζί του είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Χριστόφορος Κόλα αλλά και οι Γιάγκου – Αρματάς.

Ο 51χρονος τεχνικός βρέθηκε με μέλη του επιτελείου για να ανταλλάξει κάποιες τελευταίες κουβέντες με το ρόστερ της πρωταθλήτριας Ελλάδος. Ο Μαρίνος ευχαρίστησε τους παίκτες στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση και ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Εκ μέρους της διοίκησης ευχαρίστησε Μαρινο και όλο το τιμ του ο Νίκος Λυμπεροπουλος. Από την πλευρά των παικτών, τον ευχαρίστησε ο αρχηγός, Πέτρος Μάνταλος.

Με την άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ να αναμένεται, η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωταρα, με γυμναστή τον Νίκο Πανουργιά. Πανουργιάς, Μιχαηλιδης και Βασιλειάδης που είναι γυμναστής αποκατάστασης θα είναι κανονικά στην προπόνηση

H ΑΕΚ, στην προπόνηση της Τρίτης (5/2), παρότι δεν θα είναι ούτε ο Ουζουνίδης, ούτε ο Χιμέενθ, θα αρχίσει να προετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη της Πέμπτης με τον Ατρόμητο για τους “8” Κυπέλλου Ελλάδος.

 

 

Exit mobile version