ΑΕΚ

Στα υπόψιν του Ντάλιτς ο Λιβάια

Οι επιδόσεις του Μάρκο Λιβάια τη φετινή σεζόν, εκτός από ένα καλό συμβόλαιο είναι ικανές να του δώσουν και το εισιτήριο για την εθνική ομάδα της χώρας. Ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, έχει "τσεκάρει" τον 24χρονο και δεν αποκλείεται η κλήση του στα φιλικά προετοιμασίας της "χρβάτσκα" για το Μουντιάλ.

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι επιδόσεις του Μάρκο Λιβάια τη φετινή σεζόν, εκτός από ένα καλό συμβόλαιο είναι ικανές να του δώσουν και το εισιτήριο για την εθνική ομάδα της χώρας. Ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, έχει “τσεκάρει” τον 24χρονο και δεν αποκλείεται η κλήση του στα φιλικά προετοιμασίας της “χρβάτσκα” για το Μουντιάλ.

Όπως επισημαίνεται κι από κροατικά μέσα, ο επιθετικός που ανήκει στη Λας Πάλμας, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος τον θεωρεί ως μια εξαιρετική λύση στην γραμμή κρούσης της εθνικής, τόσο για την έφεση στο σκοράρισμα όσο και για την ικανότητα να “σπάει” και να μοιράζει την μπάλα.

Ο Λιβάια έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο σε όλες τις μικρές κατηγορίες της εθνικής Κροατίας από το 2008 μετρώντας 54 συμμετοχές και 24 τέρματα. Σύμφωνα ξανά με μέσα της πατρίδας του, ο σαββατιάτικος τελικός κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα crush test για τον 24χρονο στράικερ.

Exit mobile version